Nya BMW 1-serie med privatleasing

Nya BMW 1-serie är en rejält uppdaterad version av föregångaren med snyggare design, ny teknik och effektivare motoralternativ. Oavsett om du väljer mellan den supereffektiva BMW 116d EDE som bara släpper ut 89 g/km CO2 eller den superdynamiska och kraftfulla M135i xDrive, så får du en suverän och blixtrande körupplevelse. 


Med Privatleasing behöver du inte bekymra dig om kontantinsats eller andrahandsvärde. Du betalar en avgift per månad och kan koncentrera dig på annat. Det enkla sättet att köra en BMW, så att säga.


Nya BMW 1-serie Advantage Edition

 Pris från 209.900 kr | Privatleasing från 2 721 kr/mån* | Billån från 1 584 kr/mån.
*0 kr i kontantinsats och fri service. Beräknat på 36 mån/3 000 mil.

 

*Alltid med BMW Fri Service i 3 år/8.000 mil. Angivna priser gäller för den svenska marknaden från den 1 januari 2016. Månadskostnaderna är inkl. moms samt avser 36 månaders löptid och varierar enligt ovan beroende på körsträcka. Rätt till ändring av priser och specifikationer utan föregående meddelande förbehålles. Uppläggnings- och administrationsavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Månadskostnaden justeras vid förändringar i upplåningskostnad. Övermil debiteras med 12,50 kr inkl. moms per mil. Extra kostnader tillkommer vid användande överstigande normalt slitage. Med reservation för ev. tryckfel. BMW Privatleasing är en produkt från BMW Financial Services. Erbjudandet gäller till och med 31 mars 2016 eller så långt lagret räcker.

Kontakta BMW bilförsäljning

Välj din närmaste ort för att se kontaktuppgifter och öppettider.

Mer information om BMW