Nya Mazda MX-5

Nu är nya Mazda MX-5 äntligen här. Nya Mazda MX-5 är en äkta roadster: liten, lätt och med ett prisbelönt formspråk som uttrycker fullandad estetik och kraftfull sportighet. Välkommen till Holmgrens Bil och upplev nya Mazda MX-5 och samstämmigheten som skapar de rätta förutsättningarna för en dynamisk och inspirerande körupplevelse utöver det vanliga.

 

Se alla bilar i lager

 

Mazda MX-5
Pris från 224 900 kr

nya mazda mx-5

Den nya fjärde generationen MX-5 har Mazdas allra senaste Skyactiv-teknologi och en betydligt sportigare och mer spännande design än tidigare modeller, helt enligt Mazdas nya designtema ”KODO – Soul of Motion”. Den nya modellen har tagits fram under mottot ”Innovate in order to preserve” – ”Utveckla för att bevara”, vilket innebär att trots att säkerheten och utrustningen ökat, så är nya MX-5 lika lätt som den allra första modellen och har fått ännu roligare och sportigare köregenskaper.

nya mazda mx-5

Helt nya Mazda MX-5 kommer till Europa med två olika Skyactiv-G bensinmotorer som ger 131 respektive 160 hästkrafter. Sedan den allra första bilen rullade ut från fabriken under 1989 har världens mest tillverkade tvåsitsiga sportbil genom tiderna nu passerat en produktion av 950 000 exemplar, vilket skedde i januari i år. Under dessa 26 år har Mazda MX-5 erövrat nästan 200 olika utmärkelser och priser.

Läs mer om nya Mazda MX-5

Kontakta Mazda bilförsäljning

Välj din närmaste ort för att se kontaktuppgifter och öppettider.

Mer information om Mazda