Är du vår nya drivna tekniker i Kungsbacka?

Vi omger oss med kunniga medarbetare och söker nu dig som har den rätta attityden!

Hur ser din arbetsdag ut?
Holmgrens Bil är organiserat i fyra divisioner där division väst omfattas av sju enheter, sex i Göteborg och en i Kungsbacka. Varje division arbetar både med bilförsäljning såväl som service. I din roll som tekniker kommer du att arbeta med diagnosticering, service, reparationer, felsökning och underhåll av fordon, främst av märken som Subaru och Hyundai. Du har självklart kontakt med kunder, så det gäller att se bil och kund som en helhet.

Vem trivs hos oss?
För oss på Holmgrens Bil är det viktigt med rätt person på rätt plats. Här trivs människor som är ambitiösa, affärsmässiga och som gillar att ta ansvar för sitt arbete. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bemöter alltid dina kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att bygga långsiktiga relationer. Du har också ett gott ordningssinne och datavana.

Vi vill att du har gymnasiekompetens, helst inom fordonsteknik eller liknande. Det är meriterande med kurser inom el och teknik. Har du certifikat eller vidareutbildningar ses även det som meriterande. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet som tekniker inom bilbranschen och goda kunskaper inom diagnostik och felsökning. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och har B-körkort.

Vad erbjuder vi?
Holmgrens är mitt i en spännande utveckling, som du får delta i. Du får mandat att ta eget ansvar och vi ger dig möjligheter till utveckling, bra villkor och vi har självklart kollektivavtal.

Vill du vara med?
Då ska du så snart som möjligt komma in med din ansökan, senast 12 februari 2017. I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail, utan du registrerar din ansökan via annonsen. Badenoch & Clark använder videointervjuer och tester som urvalsverktyg. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Westman på 0736-84 63 21 alternativt malin.westman@badenochandclark.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här