Är du vår nya säljare i Skövde?

Om oss
Holmgrens Bil lever vi efter våra kärnvärden. "Vi bryr oss" genomsyrar allt hos alla våra medarbetare. "Vi bryr oss" står för hur vi värderar och tar hand om varandra och våra kunder, men också hur vi hanterar och tar ansvar för företagets lönsamhet och gällande lag och rätt. Glädje, respekt, ansvar och sparsamhet är våra värdeord.

Om dig
Har du etablerad säljerfarenhet och ett skarpt sinne för affärer? Då passar du väl in i vårt team av drivna och erfarna säljare. Vi söker dig som har social kompetens och en vilja att skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Du är nyfiken och villig att utmana dig själv och beredd att göra det "lilla extra". Du bör ha några års arbetslivserfarenhet, gärna inom försäljning och goda datakunskaper. Körkort B är ett krav.

Om jobbet
Som BMW-säljare på Holmgrens Bil driver och skapar du dina egna affärsmöjligheter, allt från första kundkontakt till inbytesprocess, avtalsskrivning, leverans och uppföljning. Ditt främsta redskap för att lyckas är proaktivitet genom telefon och mail i kombination med att ha lätt för att skapa förtroende. Du sätter alltid kunden i fokus, samtidigt är du väl bekant med dagens teknik och öppen för framtidens.

Ansök senast 15 januari 2017 genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till andreas.larsson@holmgrensbil.se. För mer information om tjänsten kontakta säljchef Andreas Larsson på telefon 0725-98 80 21.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!