Miljöklassade modeller från BMW

BMW är det självklara valet för dig som vill göra minsta möjliga klimatavtryck och samtidigt njuta av en premiumbil. Du kan välja mellan flera olika laddhybrider, BMW i3 som är en ren elbil och dessutom riktigt bränslesnåla bensin- och dieselbilar. Totalt erbjuder vi 65 modeller under 120 gram CO2. Upptäck möjligheterna med BMW och hitta din personliga favorit. 

Supermiljöbilar - under 50 gram CO2

BMW i3

Helt elektriska BMW i3 har en verklig räckvidd på 20 mil. Och eftersom den till stor del är byggd i kolfiber är den både lätt, snabb och säker. Du laddar den hemma, på jobbet eller på en laddstation. 

Bilen har en beräknad elförbrukning från 11,3/11,9 kWh/100 km och en räckvidd på upp till 300 km (nya i3 94 Ah). Koldioxidvärde från 0 g/km. 

BMW 225xe Active Tourer

Här får du en kombination av BMW eDrive och en BMW TwinPower Turbo-motor. Det innebär såväl eldriven körglädje som gränslös mobilitet. 

Bilen har en beräknad bränsleförbrukning på 2,0 l/100 km vid blandad körning, en elektrisk räckvidd från 41 km och ett koldioxidvärde från 44 g/km. 

 

BMW 330e Sedan

För dig som önskar en sportig bil är detta ett hållbart alternativ. Här får du en elegant förpackning av prestanda och innovation. För dig som värdesätter kördynamik, miljö och effektivitet är detta ett alternativ att räkna med.

Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 1,9 l/100 km. Elektrisk räckvidd från 37 km. Koldioxidvärde från 44 g/km.

BMW 530e Sedan

Med BMW 530e Sedan behöver du inte välja mellan komfort och hållbarhet. Här får du premiumkänslan från en 5-serie och effektiviteten från en plug-in hybrid. Möt framtiden med stil.

Bilen har en b
ränsleförbrukning från 1,9 l/100 km vid blandad körning, en elektrisk räckvidd från 46 km och ett koldioxidvärde från 44 g/km.

BMW 740e

Räckvidd och prestanda i kombination med lyx och komfort. Resultatet är reducerad bränsleförbrukning och lägre utsläpp. Spänn fast säkerhetsbältet och upplev framtidens sätt att köra BMW.

Bilen har en b
ränsleförbrukning från 2,1 l/100 km vid blandad, en elektrisk räckvidd från 44 km och ett koldioxidvärde från 45 g/km.

BMW i8

Nu finns chansen att kombinera körglädje med ansvarstagande. Med BMW i8 får du fördelarna med både eldrift och förbränningsmotor. Resultatet är en unik körupplevelse med låg förbrukning.

Bilen har en b
ränsleförbrukning från 2,0 l/100 km vid blandad körning, en elektrisk räckvidd på upp till 37 km och ett koldioxidvärde från 49 g/km.

Modeller upp till 120 gram CO2

Hitta din närmaste BMW-anläggning

Kontakta BMW bilförsäljning

Välj din närmaste ort för att se kontaktuppgifter och öppettider.