Ska du köpa bil? Glöm inte cykeln!

Just nu på vår anläggning i Jönköping:
Köp till en elcykel och få allt på samma faktura - en leverantör för dina transportbehov.


Psssst! Cykeln levereras dessutom hem till din dörr.

Lifebike Classic+
241 kr/mån*

Kontantpris 15 995kr

Classic+ har en upprätt, bekväm körställning på en stadig ram med lågt insteg och bra lastmöjligheter. Cykeln är utrustad trampgivare med rörelsesensor som ger bra acceleration och låter dig susa fram med precis så mycket ansträngning som du själv önskar. Läs mer här.

Lifebike C-mute UNI

271 kr/mån*

Kontantpris 17 995kr 

C-Mute Uni är rolig att cykla på och samtidigt praktisk i vardagen. Standardutrustningen består bland annat av en mycket stabil framkorg i aluminium, kraftfulla hydrauliska skivbromsar och en stark bakhjulsmotor. Den stadiga ramen i aluminium gör cykeln rolig att cykla samtidigt som den i kombination med de breda däcken ger god komfort. Läs mer här.

Lifebike C-mute SPEED
301 kr/mån*

Kontantpris 19 995kr 

Med en helt nyutvecklad ram, integrerad display och effektiva skivbromsar så tar C-Mute Speed ett steg till i utvecklingen. En riktigt rolig och responsiv cykel med ovanligt mycket cykelkänsla. Den integrerade displayen i styret visar all information du behöver och de stora 180mm-bromsskivorna gör att du kan stanna i tid. Tack vare de breda däcken så så åker du bekvämt även längre sträckor. Läs mer här.

 

Om Lifebike
Lifebike designar elcyklar för användning i Sverige. Tillverkningen sker med märkeskomponenter anpassade för våra Nordiska förhållanden. En elcykel som används i Norden utsätts för tuffare förhållanden som variation i tempratur, salt och vägar med kärlskott och rena grusvägar.

 

*Månadskostnaden som visas här är beräknat på 4,95% ränta, 20% kontantinsats, avtalsperiod på 60 månader och 0% restvärde.