Nya Nissan Leaf

I nya Nissan Leaf färdas du både längre, med mer kraft och alltid uppkopplad. Med ett nytt batteri på 40 kWh och 150 hästkrafter tar sig Nissan Leaf upp till 378 km på en enda laddning**.

Nya Nissan Leaf går nu att förbeställa. Var först med det senaste – kontakta oss nu! 
Pris från 2 780 kr/mån* 
Från 344 900 kr

Läs prisslista härTeknologi och uppkoppling


Nya Nissan Leaf är utrustad med flera avancerade funktioner som är helt nytt för Nissan, vilket gör det både enklare och roligare att hålla dig uppkopplad.

  • Apple CarPlay
  • Bluetooth
  • NissanConnect EV (läs mer nedan)Nissan Intelligent Mobility


En smartare bilresa. Med Intelligent Mobility hjälper bilen dig till en säker körning. Med den nya e-Pedalen räcker det med en pedal för att gasa och bromsa.

  • e-Pedal
  • ProPilot och ProPilot Park
  • Intelligent autobroms m.m

Full fart framåt!


En av fördelarna med en 100% eldriven bil är att accelerationen är omedelbar när du trycker ner foten på e-Pedalen vilket, förutom att ske nästan helt ljudlöst, ger en riktigt härlig känsla när du trycks bakåt i sätet.

Eftersom batteriet är placerat under bilen blir bilens tyngdpunkt låg. Detta ger en ökad stabilitet och körupplevelse när du vrider på ratten. Med en räckvidd på upp till 378 km** kommer du dessutom längre än någonsin förut! Tar batteriet slut kan du såklart ladda Nissan Leaf även när du är ute på äventyr.

NissanConnect EV


Alltid uppkoppad. Med nya Leaf kan du enkelt ställa in bilens temperatur och se kvarstående räckvidd direkt i din telefon. Du kan även se närmaste laddstation och få uppdaterade trafikrapporter. Tänk på att inte använda telefonen när du kör!

*Pris vid 20% första förhöjd hyra, 4,95% ränta, 36 månaders avbetalning och 50% restvärde. 

**Laddtid vid normala förhållanden och temperaturer. Avvaktar slutgiltigt typgodkännande.