Packguiden - Vad rymmer bilen?

Vad ryms egentligen i bilen? Och vad menas med 500 liters lastutrymme?

Syftet med Packguiden är att på ett visuellt sätt förmedla både bilens bagagevolym, men också vad som ryms i praktiken. I vårt test använder vi oss av föremål som förekommer i vår vardag: en större resväska, en barnvagn samt en matkasse. Målet är att du som bilägare ska få en klarare bild av vad som ryms i olika bilmodeller. 

Symboler

I packguiden presenteras tre olika symboler, vilka representerar volymen för vardagligt förekommande föremål som packas i bilen. Symbolerna som presenteras är barnvagnen, resväskan och matkassen, som alla representerar olika volymer. Barnvagn:
97x62x56 cm / ca 260 liter

Resväska:
51x79 cm / ca 85 liter

Matkasse:
45x35x17 cm / ca 27 liter

 

Resultat

I packguiden presenteras resultatet av vad bilen rymmer tillsammans med bilens bagagevolym i liter. Under filmen presenteras samtliga föremål som går att packa, samt olika sätt de skulle kunna packas på. Slutresultatet av packningen sammanfattar den mest effektiva packningsförslaget, dvs den kombination av föremål som fyller så stor del bagageutrymmet som möjligt. Det är däremot möjligt att packa de föremål som syns i filmen även om de inte finns med i slutresultatet. 

 

 Har du några frågor, funderingar eller önskemål på bilmodell du skulle vilja se i packguiden? 
Skicka ett mail till marknad@holmgrensbil.se så besvarar vi dina frågor.

Filmer

Här hittar du alla våra packguidsfilmer.