Tjänstebilar

Nedan hittar du våra aktuella kampanjer och erbjudanden på tjänstebilar från Peugeot, BMW, Hyundai, Mitsubishi, MINI, Nissan, Opel och Mazda. Saknar du något eller har frågor så hör av dig till oss för mer information. Vi skräddarsyr ett paket efter dina behov.  

Ladda fler Kampanjer

Kontakta våra tjänstebilsexperter

Välj din närmaste ort för att hitta kontaktuppgifter till våra experter på tjänstebilar.

Vad är fördelarna med tjänstebilar på Holmgrens Bil?

Din totalpartner

Alla företag, stora som små, är välkomna till vårt företagscenter då det är dags att köpa bil. Våra erfarna och kunniga företagssäljare hjälper dig att hitta rätt bil för just dina och ditt företags behov. Vi har ett brett urval av märken och modeller att välja mellan. Söker du transportbilar är det vårt transportbilcenter du ska vända dig till för bästa service.

 

Rådgivning

Har du frågor och funderingar gällande skattelagstiftning, finansieringsalternativ, momsfördelar, ägandekostnader för egen bil jämfört med att köra en tjänstebil, om du bör välja diesel eller bensin, o.s.v. hjälper vi självklart till med rådgivning.

 

Tjänstebilspolicy

Många tycker att det är svårt att göra en prisjämförelse mellan olika bilmodeller när det gäller tjänstebilar. Varje märke har sitt speciella tjänstebilskoncept, vilket innebär att de flesta tycker att det är omöjligt att göra en rättvis bedömning av vilket bilmärke som har det förmånligaste tjänstebilspaketet. Vi på Holmgrens tycker emellertid att det är ganska enkelt: det viktiga är totalkostnaden och naturligtvis, vad man får för sorts bil. Vi vet att det är en tidskrävande uppgift att leta efter den perfekta tjänstebilen så gör det lätt för dig och kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt bil för just dig. 

 

Leasing och finansiering

Genom vårt egna finansbolag, Holmgrens Finans, kan vi hjälpa till med finansieringslösningar och leasing. Vi löser allt på plats här hos oss!