Hyundai Santa Fe Tjänstebil

Den nya tekniken i Santa Fe innebär en säker bil för såväl tjänsteresa som familjesemester. Med komfort, stil, lyx och styrka höjs körupplevelsen till en ny nivå. Bilen har hela 5 års garanti och obegränsade mil. Modellen är dessutom en riktig arbetshäst. Häng på ett tungt släp på dragkroken och du glömmer efter några meter att du har ett släp baktill.  Sen är det heller inga problem att ta upp tre liftande basketspelare och placera dom i baksätet. Utrymmet i Santa Fen är nämligen väl tilltaget.  HYUNDAI SANTA FE 2,2 D (200) A6 4WD COMFORT-5

Priskalkyl:
Leasing: 2 981 kr/mån**
Förmånsvärde: 4 516 kr*
Basbelopp: 7,78
Pris: 354 410 kr

 

Bilen är bland annat utrustad med följande: Elektroniskt antisladdsystem (ESP), Integrerat ljudsystem (Radio/CD/MP3/USB/AUX); med sex högtalare och virtuellt surroundljud; Rattknappar för ljudsystem; Bluetooth för handsfree (röststyrd) och mediastreaming, Lättmetallfälgar 18tum med 235/60 R18 däck; Parkeringssensorer fram + bak med akustisk varning.

 

 

*Pris vid 20% första förhöjd hyra, 3,95% ränta, 36 månader och 50% restvärde. ** F.V netto vid 50% marginalskatt. Bilarna kan vara extrautrustade på bilderna. 

Kontakta Hyundai bilförsäljning

Välj din närmaste ort för att se kontaktuppgifter och öppettider.