Professionell bilvård

Bevara värdet på bilen längre

Att lämna in bilen på Holmgrens Bilvårdcenter handlar inte bara om att tvätta av bilen. Det handlar om att vi på ett hantverksmässigt sätt utför tvätt och behandling som är rätt för just din bil. Att utföra en bra behandling kräver erfarenhet och kunskap om produkter och maskiner för att inte bilen ska ta skada.

Lackbehandling

Vid en lackbehandling poleras lacken och ytan blir bättre än när bilen till och med var ny. Efter en lackbehandling har bilen fått ett starkt skydd och är mycket enklare och roligare att hålla efter. Med vår Premiumbehandling får du ett skydd som håller upp till 18 månader.

Samtidigt som en lackbehandling är till glädje för dig som kör bilen är det också ett bra sätt att bevara värdet på bilen, många ser det som positivt att bilen är lackbehandlad.

En god sak för miljön

I vår tvätthall jobbar vi mycket för att skona miljön. Vi har endast miljömärkta produkter och allt vatten som vi använder avskiljs från olja. Det är också en god sak i sig att lackbehandla bilen då du som ägare inte behöver använda lika mycket rengöringsmedel vid tvätt.

Kontakta bilvårdscenter

Välj din närmaste ort för att se kontaktuppgifter och öppettider.

Mer information