Känn dig säker med Kumho Run Flat

Kumho Run Flat är en däcksort som sätter din trygghet i första rummet. Om du får punktering under färd så ser det här däcket till att du fortfarande kan framföra bilen på ett säkert sätt. Du kan alltså känna dig lugn, även när oturen är framme. Kumho har ett gott rykte och är en av de tio största däcktillverkarna i världen. Du kan lita på att alla deras däck håller hög kvalité, och Kumho Run Flat är inget undantag. 

Så fungerar Kumho Run Flat

Kumho Run Flat har förstärkta sidoväggar som gör att du kan fortsätta köra under lång tid även om du drabbas av en punktering. Du behöver alltså inte byta däcket på en gång, utan kan tryggt ta dig hem eller till en däckverkstad. Med Kumho Run Flat går det fortfarande att hålla en hastighet på 80 km/h, även med ett punkterat däck. 

Vi hjälper dig att hitta rätt däck

Kumho Run Flat finns i olika storlekar och varianter, och är alltid prisvärda. Skriv in ditt registreringsnummer eller bilmodell så listas bara däck som passar din bil. Vi tar gärna emot dina begagnade däck, och vi hjälper dig att få dina nya på plats. 

3.236.225.157