Michelin Run Flat är ett tryggt val

Satsa på Michelin Run Flat-däck om du vill maximera säkerheten när du kör. En av de farligaste situationerna på vägen är att råka ut för en punktering. Med Michelin Run Flat kan du ta det lugnt eftersom de presterar bra även utan lufttryck. Du kommer inte att förlora kontrollen över bilen på grund av punktering med Michelin Run Flat-däck. Du behöver heller inte stanna på första bästa ställe längs vägen för att kunna byta däck. Tack vare Run Flat-teknologin kan däcken bära fordonets vikt även efter en punktering. För många premiumtillverkare av bilar är punkteringsfria däck numera standard när bilen lämnar fabriken.

Det är praktiskt att köpa punkteringsfria däck

För många som kör en mindre bil är Michelin Run Flat ett bra val. Detta eftersom du inte behöver ha ett reservhjul som tar plats i bilen när du kör med punkteringsfria däck. Du behöver heller inte vara förberedd på att själv behöva genomföra ett däckbyte. Du kan alltid ta dig till en verkstad om olyckan är framme. Run Flat-däck väger lite mer än vanliga däck men om du inte behöver ha ett reservdäck minskar ändå totalvikten.

Vi hjälper dig med däckbytet

Holmgrens Bil finns på flera orter i Sverige. Förutom att vi kan byta däck om det skulle behövas kan vi ofta laga däck, så att du inte behöver köpa nya. Om vill byta till nya Run Flat-däck från Michelin och låter oss stå för däckbytet kan du lämna de gamla däcken hos oss. Du slipper ta med dem hem och bereda plats för dem i garaget. Vi förvarar dem under perfekta förhållanden på våra däckhotell. 

Hitta Michelin Run Flat-däck som motsvarar dina förväntningar

Oavsett om du behöver punkteringsfria däck på 10 tum eller däck med andra dimensioner så har du stora möjligheter att hitta vad du söker i vårt utbud. Vi har också Michelin punkteringsfria däck med speciella egenskaper om du till exempel är ute efter däck med en viss märkning. Här på Holmgrens Bil kan du även köpa premiumdäck med bästa möjliga grepp och lägsta möjliga rullmotstånd. Du hittar snabbt däck som passar din bil och som har det du letar efter genom att använda olika filter i sökmotorn. På så sätt kan du avgränsa sökningen.

Hos oss kan du köpa punkteringsfria däck från många märken

Vi har nya och begagnade Run Flat-däck från flera stora tillverkare. Du kan ofta hitta till exempel Bridgestone Run Flat, Continental Run Flat, Goodyear Run Flat, Pirelli Run Flat, Dunlop Run Flat, Hankook Run Flat, Nokian Run Flat, Kumho Run Flat, Firestone Run Flat eller Falken Run Flat i en prisklass som passar dig. Vi prioriterar Run Flat-däck som gjort bra ifrån sig i tester. 

Om du är osäker på vilket märke du ska välja kan vi rekommendera Michelin Run Flat eftersom Michelin är en tillverkare som satsat hårt på att utveckla sin teknologi. Räkna med att däck från Michelin är riktigt bra även i de flesta andra avseenden då det är en av världens mest ansedda däcktillverkare. Pirelli Run Flat är ett annat bra val om det är premiumdäck du är ute efter.

3.236.225.157