26 jul 2023

Besök oss på Nordens största Husvagn- och Husbilsmässa

Den 6-10 september är det dags för Sveriges största och enda husvagns- och husbilsmässa på Elmia i Jönköping. Boka ett möte med oss för att diskutera din framtida husbil eller husvagn!

Ta chansen och upplev nyheter för 2024

Vi är fyllda med förväntan när vi närmar oss datumen för årets mest efterlängtade evenemang inom husvagns- och husbilsbranschen. Som en av Sveriges ledande återförsäljare inom branschen är vi glada över att få visa upp de senaste nyheterna för 2024, från våra varumärken Kabe, Adria, Sun Living och Affinity. Dessutom hittar du massor av tillbehör och utrustning från Kama Fritid.

Information om mässan

  • Datum: 6–10 september
  • Du hittar oss hos Kabes monter, B01, och Adrias monter, B04
  • Öppettider: kl. 10-18
  • Mat och dryck finns att köpa på området

 

Säkra dina biljetter idag

För att delta på mässan så behöver du köpa en biljett, vilket går att beställa här. Finns även att köpa hos oss på våra anläggningar i Öggestorp, Växjö, Västervik och Värnamo - just nu 63kr/st!

 

Se alla utställare och produkter på mässan

Boka möte med oss på husvagn- och husbilsmässan 2023

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Liknande artiklar Alla artiklar

2-års jubileum i Västervik

Holmgrens Fritid Västervik fyller 2 år. Varmt välkommen in och upptäck fantastiska erbjudanden hela helgen!
Event

Roadshow i Värnamo!

Du och hela familjen är varmt välkomna på Roadshow hos oss i Värnamo den 19-23 oktober. KABE och Adrias 2023 års-modeller finns på plats, vi bjuder på fina erbjudanden och lättare lunch.
Event

Vi fyller 2 år, fira tillsammans med oss!

Varmt välkommen och fira att vi nu fyller 2 år tillsammans med oss. Hela helgen den 27-28 augusti har vi extraöppet på alla anläggningar i Tenhult, Värnamo, Västervik & Växjö.
Event
3.239.59.31