Nissan Cared4

När du väljer en Nissan CARED4-bil får du inte bara fördelarna med en bil som är mindre än 6 år gammal och gått mindre än 150000 km, du får också fördelarna med vårt CARED4-löfte, som erbjuder dig total sinnesro under ditt ägarskap. Det är som att köpa en ny bil, utan att egentligen köpa en ny bil.

 

Förlängd garanti

Få lite extra sinnesro kring ditt köp av en begagnad bil: varje CARED4-bil kommer med 1-års utökad garanti. Allt du behöver göra är att se till att din begagnade bil eller elbil servas enligt Nissans krav. 

Detaljerad besiktningsrapport

Alla våra begagnade bilar som fått bli Cared4-bilar har klarat varje steg i en detaljerad och noggrann teknisk inspektion för att säkerställa att den som begagnad bil lever upp till våra höga krav. Du kan lita på att det lagts stor omsorg på din bil.

Full servicehistorik

Du kan alltid undersöka servicehistoriken för din Nissan
CARED4-bil. Vi garanterar att alla bilens servicetillfällen har utförts enligt Nissans krav för begagnade bilar inom rätt tidsintervaller.

Rätt att byta

Om din CARED4-bil inte lever upp till dina förväntningar, kan du inom 30 dagar eller 2 000 km från leverans, beroende på vilket som kommer först, byta den mot en annan Nissan CARED4 bil hos oss, till ett motsvarande pris*. Det här säkerställer att din CARED4-bil känns helt rätt för dig.

Konditionsrapport för batteriet (Elbilar)

Alla begagnade elbilar som är Nissan CARED4 har en batterikonditions-rapport som vittnar om batteriets status och den tidigare ägarens körstil. Den innehåller också tips om hur du kan göra din körning mindre krävande för batteriet.

En dags provkörning (Elbilar)

Är du intresserad av att köpa en begagnad elbil Nissan CARED4, kan du prova elbilen** i 24 timmar för att se hur den passar in i din vardag. På så sätt får du mer underlag för dina beslut.

Klart att ladda (Elbilar)

Priset för din Nissan CARED4-elbil inkluderar alltid batteriet och en Nissan EVSE-laddkabel. Dessutom kommer alla begagnade elbilar Nissan CARED4 med snabbladdningsfunktion, så du enkelt kan koppla dig till alla stationer av ChadeMo-typ (snabbladdningsstationer) och fortsätta din färd.

* Ett motsvarande pris betyder i samma prisklass under samma omständigheter (det vill säga en bil kan inte bytas mot en dyrare bil som säljs till rabatterat pris). Bytesrätt gäller endast 1 gång. Kunden kommer att bli debiterad 12 kr per mil som körts med den första bilen, enligt ARN (Allmänna Reklamationsnämndens) rekommendation. ** Om just din elbil inte är tillgänglig, kommer din återförsäljare att tillhandahålla en annan begagnad elbil för din 24-timmars provkörning.