Bästa kund, med anledning av Covid-19 har vi vidtagit flera åtgärder för att ditt besök hos oss ska kännas tryggt. Läs mer här.

En veckas bytesrätt

Finns på 19 orter

27 anläggningar

Holmgrens Fritid
Holmgrens Fritid

Husvagnar och Husbilar

Holmgrens Bil Värnamo
Missa inte!
Holmgrens Bil Värnamo

Stora invigningshelgen är snart här!

Går du i köptankar av husbil eller husvagn? Välkommen på invigninghelg hos Holmgrens Bil i Värnamo första helgen i februari. 

Läs mer
Utförsäljning
Utförsäljning

Begagnade husbilar och husvagnar till kampanjpriser

På KABE Adria Center i Öggestorp hittar du försäljning av begagnade husbilar och husvagnar. Just nu har vi en stor utförsäljning med extra bra priser och erbjudanden.

Se alla fordon
Verkstad
Boka online
Verkstad

Boka service

Vi är auktoriserade KABE- och Adria-serviceverkstad och specialister på husvagnar och husbilar. 

Boka en tid
Tillbehörsbutik
Tillbehörsbutik

KAMA Fritid

Här hittar du tillbehör och campingutrustning från KAMA Fritid. Här finns allt för din campingsemester.

Till butiken

Kontakta oss

Våra varumärken

Om oss

Din fritidshandlare i Jönköpingsområdet

KABE har sedan starten på 60-talet haft försäljning av nya husvagnar och husbilar vid fabriken i Tenhult. 2014 flyttade verksamheten till Industrivägen i Tenhult och 2016 öppnade KABE Adria Center i Öggestorp.
– Här har vi skapat ett husvagns- och husbilscentrum tillsammans med de två mest tongivande aktörerna på den svenska marknaden, säger Jonas Einarsson, som är platschef.

Nytt och begagnat

Lokalerna är ljusa och moderna och i den stora utställningshallen finns ett stort utbud av alla de nya modellerna från KABE, Adria och Sun Living. KABE Adria Center erbjuder också ett stort antal begagnade husvagnar och husbilar.

 

Tryggt mobilt fritidsliv

Alla husvagnar och husbilar från KABE Adria Center är genomgångna och servade innan leverans. Här finns en auktoriserade KABE och Adria-verkstad där du får hjälp med alla typer av service och underhåll så att ditt mobila fritidsliv blir så tryggt och bekymmerslöst som möjligt.

 

Välsorterad tillbehörsbutik

I anslutning till utställningshallen finns en stor, fullsorterad KAMA-butik, fylld med allt du behöver inom fritidstillbehör och campingutrustning. Sortimentet består av mer än 9000 artiklar som du enkelt kan handla i Kama-butiken hos KABE Adria Center eller beställa via nätet med Order To Store (OTS) och hämta fraktfritt i butiken.

 

Gediget företag

KABE Adria Center är ett väletablerat och välkänt företag. Man har många återkommande kunder och under årens lopp har förtroendefulla relationer skapats med kunder i flera generationer.

– Svenska KABE som tillverkas här i Tenhult och europeiska storsäljaren Adria kompletterar varandra och ger oss ett väldigt brett sortiment, säger Jonas Einarsson. Vi tror också att fler förstagångsköpare kommer få upp ögonen för Sun Living som sin allra första husbil, en enkel husbil med mycket körglädje.

Välkommen in till oss och kika in bland våra fritidsfordon!