Privatleasing, vad är det?

Privatleasing är ett enkelt alternativ till att förverkliga din bildröm. Ny bil till en fast månadskostnad där allt ingår.

Se alla våra aktuella privatleasingbilar här…

Du hyr bilen av oss på Holmgrens Bil på överenskommen period, vanligast upp till 36 månader. Du kan välja om du skall betala service och försäkring själv eller om du väljer att lägga detta på månadshyran. Du kan välja en nästan ny bil, till och med en helt ny bil utan att tänka på kontantinsatsen eller bilens värde efter kontraktstiden.

Du betalar en månadsavgift som är baserad på modell, utrustning och din avtalade körsträcka. Månadsavgiften är alltså en bestämd summa som du på förhand får reda på och tillsammans med din säljare väljer du vad som skall ingå i beloppet. 

Vad händer sedan?
I god tid innan avtalstiden börjar löpa ut tar vi kontakt med dig. Bilen kontrolleras av oss på Holmgrens-orten där du hämtade ut din bil. Förutsatt att bilen är utan anmärkning vid återlämnandet och att antal mil inte överstiger den avtalade körsträckan så tillkommer inga kostnader. Under tiden som den slutliga kontrollen görs kan du passa på att välja ut din nästa bil hos oss.