Vi bygger nytt i Värnamo

Idag har vi i Värnamo en BMW-anläggning på Jönköpingsvägen i form av Lars Levin Bil med tillhörande verkstad. På Runemovägen har vi en anläggning för Hyundai, Mitsubishi, Opel, Subaru, Chevrolet. På Runemovägen har vi också har vårt eget Skadecenter med lackering i en separat anläggning. 

Vi kommer nu att bygga en komplett bilanläggning som kommer att rymma hela vår verksamhet. Bilförsäljning med alla våra märken, verkstad, skadecenter, lackering och däckcenter, allt samlat under ett tak. 

Tomten som vi förvärvar heter Sandstenen. Den ligger på Bredasten och är på ca 25 000 m2. Byggnaden planeras till ca 7 000 m2. 5 000 m2 uppvärmd yta och ca 1 500 m2 kallt bestående av skärmtak för begagnat och däckcenter.

Jag är grymt nöjd över läget. Det kanske är kaxigt men jag påstår att det är Värnamos bästa tomt vi har fått tag på. Alla som passerat Värnamo på E4:an har sett det nya området precis öster om E4 som i folkmun kallas för "Hamburger Hill". Det är där man hittar Burger King, Max och McDonalds på samma ställe. V kommer att bygga direkt söder om detta område, med full exponering mot E4!!

Vi har startat byggprojekteringen och räknar med att vara klara för inflyttning under 2014 :)