Movember på Holmgrens Bil

Movember är en rolig twist på en allvarlig fråga. Med mustaschen som katalysator vill vi skapa förändring, ge män chansen och självförtroendet att lära sig prata om sin hälsa mer öppet och att agera.

Genom att utmana män att odla mustasch under Movember (mustasch+november=Movember), får vi igång samtal och samlar in pengar till prostata- och testikelcancer och psykiska hälsoproblem.

Vad gör vi på Holmgrens Bil? Vi har startat ett team på Movembers hemsida, där vi tillsammans donerar pengar. Självklart odlar vi mustascher november ut! Gå gärna med i vårt team, det är enkelt! Själv står jag som lagkapten. Under Movember kommer Jönköpings säljare kommer att instagramma sina MO’s (följ #holmgrensbil på Instagram)

 

Mer om Movember:


Vad? En global kampanj för att bidra till att förbättra livet för män över hela världen.


Varför? Den genomsnittliga livslängden för svenska män är fyra år kortare än för kvinnor. För svenska män föreligger en risk på 32% att få en cancerdiagnos före 75 års ålder. Över hälften av alla män är överviktiga. Skälen till att mäns hälsa är i dåligt skick är många, bland annat:
brist på insikt och förståelse för de hälsorisker män står inför att män inte talar öppet om sin hälsa och hur de mår en ovillighet hos män att agera när de mår fysiskt eller psykiskt dåligt att män ägnar sig åt riskfyllda aktiviteter som hotar deras hälsa

 

 

 

Kan du inte odla mustasch? Inga problem! Det räcker med att du diggar mustascher och engagerar dig för att öka kunskapen och samla in pengar till mäns hälsa.

Gå med i vårt team idag!

 

//Mikael Olsson, VD/Holmgrens Bil AB