Holmgrens Bil startar samarbete med Mazda

Holmgrens Bil fortsätter sin ambition med att vara Sveriges starkaste multibrandföretag inom bilsidan. I samband med vårt förvärv av Göteborgs Motorgrupp tidigare i år, fick vi möjligheten att arbeta med Mazda. Genom det kommer nu Holmgrens Bil att starta försäljning och service i Värnamo och Kalmar av Mazda. Invigningen av Mazda på dessa orter är planerade till början av november i år.

– Det är med stor glädje som vi kan informera nya och gamla Mazdakunder att vi tar upp försäljning och service av Mazda i Värnamo och Kalmar. Genom ytterligare ett varumärke kommer vi att få en förstärkning av vår redan starka varumärkesportfölj. Mazda har ett mycket intressant designspråk och ett brett modellprogram som vi är övertygade om att nya och gamla kunder kommer att tycka om säger Mikael Olsson. 

– Vid båda våra anläggningar har det tidigare sålts Mazda och därmed så har vi en god kunskap om produkten, vilket vi ser som en stor fördel. Våra anställda i Värnamo och Kalmar har tagit emot nyheten mycket positivt, då de tidigare arbetat med Mazda säger Mikael Olsson.