Holmgrens Bil utökar samarbetet med NISSAN

Holmgrens Bil fortsätter sin ambition med att vara Sveriges starkaste multibrandföretag inom bilsidan. Genom ett utökat samarbete med NISSAN kommer Holmgrens Bil under mars/april i år att starta försäljning och service av NISSAN i Vimmerby, Vetlanda och Karlskrona. Genom denna utökning fördubblar Holmgrens Bil sina försäljningsplatser av NISSAN till totalt sex stycken. 

– Det är med stor glädje som vi kan informera nya och gamla NISSAN kunder att vi tar upp försäljning och service av NISSAN på ytterligare tre orter, nämligen i Vimmerby, Vetlanda och Karlskrona. Sedan föregående år driver Holmgrens Bil NISSAN i Jönköping, Växjö och Kalmar. Det är en naturlig följd av tidigare beslut att samarbeta med NISSAN, dessutom riktigt stimulerande att vi får möjligheten att sälja NISSAN även på dessa orter säger Mikael Olsson.

– Med ytterligare ett varumärke på respektive ort kan vi förstärka vårt kunderbjudande och göra ett besök hos oss ännu intressantare. Bilhandeln står under förändring och vi måste förbättra och förstärka kundupplevelsen i våra bilvaruhus och en av många åtgärder är att utveckla våra verksamheter med nya starka varumärken. NISSAN har idag en modern och väl utvecklad produktportfölj som har en mycket god potential säger Mikael Olsson.