Holmgrens Bil startar samarbete med NISSAN

Holmgrens Bil fortsätter sin ambition med att vara Sveriges starkaste multibrandföretag inom bilsidan. Genom ett nytt samarbete med NISSAN kommer Holmgrens Bil att starta försäljning och service i Jönköping, Växjö samt Kalmar. Invigningen av NISSAN på Holmgrensanläggningarna är planerade till senare delen av augusti. 

– Det är med stor glädje som vi kan informera nya och gamla NISSAN-kunder om att vi tar upp försäljning och service av NISSAN i Jönköping Växjö och Kalmar. Genom ytterligare ett varumärke kommer vi att få en förstärkning av vår redan starka varumärkesportfölj, detta med ca 10 nya bilmodeller att sälja varav en är Sveriges just nu mest sålda elbil NISSAN Leaf, samt 5 nya transportbilar säger Mikael Olsson. 

– Både vi och NISSAN ser klara fördelar med att etablera NISSAN i Jönköping, Växjö och Kalmar. Vi har utrymme för NISSAN på alla orter och NISSAN vill förstärka sin position på samma platser. På alla tre orterna har beskedet om att vi startar upp med NISSAN tagits emot mycket positivt av vår personal och möjligheterna finns att det framledes kan bli ytterligare orter säger Mikael Olsson