Bästa kund, här kan du läsa vad vi gör mot Covid-19 på våra anläggningar.

NYHET

Nya Hyundai i30

Förstklassig familjebil med helt ny design. Fylld med säkerhetsutrustning som tar dig fram tryggt och säkert.

Äntligen är nya Hyundai i30 här, finns nu att provköra på våra anläggningar. Välkommen!

Boka provkörning

Helt ny design

En helt ny front med större kylargrill och en LED-belysning som väcker uppseende på långt håll. Baksidan har helt nya kromdetaljer och nya LED-kombinationsbakljus.

Bekväma funktioner och säkerhet i toppklass

Nya i30 är fylld med säkerhetsutrustning som standard. Bland annat har den automatisk nödbroms, helljusassistans, trötthetsvarnare och filhållningsassistans.

Teknik och smart uppkoppling

Njut av funktioner som Apple CarPlay och Hyundai Live Services. Som något helt nytt erbjuds den uppdaterade BlueLink® till nya i30. Via en app kan du styra flertalet olika funktioner på bilen. Dessutom får du tillgång till information om var bilen är parkerad, bränslenivå och mycket mer.

Bagage

Bagageutrymmet rymmer 395 liter, och med de fällbara baksätena kan du få ännu mer plats. Dessutom finns det möjlighet att justera botten på bagageutrymmet i flera nivåer så att ännu mer utrymme kan skapas (beroende på modell).

Pris och utrustningsnivåer

Nya Hyundai i30 har fyra olika utrustningspaket:

Privatleasing från 2 895kr

Även som mildhybrid

Som något helt nytt finns nya i20 som mildhybrid. En mildhybrid har en klassisk förbränningsmotor och en elmotor som hjälper förbränningsmotorn vid acceleration. Med ett 48V litiumjonbatteri arbetar motorerna tillsammans för att ge bättre bränsleekonomi och mindre koldioxidutsläpp under körning. En mildhybrid kan inte laddas med kabel, men batteriet laddas under körning.

Nya Hyundai i30 mildhybrid motor

 

Jag vill provköra nya Hyundai i30