Bästa kund, här kan du läsa vad vi gör mot Covid-19 på våra anläggningar.

NYHET
NYHET

Nya Hyundai i30

Förstklassig familjebil med helt ny design. Fylld med säkerhetsutrustning som tar dig fram tryggt och säkert. Privatleasing från 2 899kr/mån

Äntligen är nya Hyundai i30 här, finns nu att provköra på våra anläggningar. Välkommen!

Boka provkörning

Pris och utrustningsnivåer

Nya Hyundai i30 har fyra olika utrustningspaket:

Privatleasing från 2 899kr/mån

Helt ny design

En helt ny front med större kylargrill och en LED-belysning som väcker uppseende på långt håll. Baksidan har helt nya kromdetaljer och nya LED-kombinationsbakljus.

Bekväma funktioner och säkerhet i toppklass

Nya i30 är fylld med säkerhetsutrustning som standard. Bland annat har den automatisk nödbroms, helljusassistans, trötthetsvarnare och filhållningsassistans.

Teknik och smart uppkoppling

Njut av funktioner som Apple CarPlay och Hyundai Live Services. Som något helt nytt erbjuds den uppdaterade BlueLink® till nya i30. Via en app kan du styra flertalet olika funktioner på bilen. Dessutom får du tillgång till information om var bilen är parkerad, bränslenivå och mycket mer.

Bagage

Bagageutrymmet rymmer 395 liter, och med de fällbara baksätena kan du få ännu mer plats. Dessutom finns det möjlighet att justera botten på bagageutrymmet i flera nivåer så att ännu mer utrymme kan skapas (beroende på modell).

Tre hybridvarianter

Nya Tucson kommer i olika hybrid-varianter som standard. Välj mellan mildhybrid, hybrid eller en plug-in hybrid. Med mildhybriden har du en bensinmotor som stöttas av mildhybridteknik för ännu bättre bränsleekonomi och mindre koldioxidutsläpp. Hybriden, där har du en elmotor i kombination med bensinmotor. Plug-in hybriden ger dig möjlighet att kunna skifta körningen mellan el och bensin. 

Jag vill provköra nya Hyundai i30