You+Nissan är för dig som äger en Nissan privat och det gäller under obegränsad tid. Syftet är att ta hand om dig och din bil.

I Nissans kundlöfte ingår:

Fri lånebil
Som You+Nissan-medlem kommer vi att hålla dig på vägen medan din bil är på service eller reparation. Boka i förväg så förser vi dig med en gratis lånebil eller annan lämplig lösning under servicetiden.

Prisgaranti på service
Våra kunniga mekaniker använder de senaste metoderna och Nissans specialverktyg och har större kunskap än någon annan om hur din bil bör servas. Och för att du ska vara säker på att du får mesta möjliga för pengarna matchar vi eventuella prisförslag från andra verkstäder inom 5 mils avstånd från din lokala Nissan-anläggning.

Förlängd Nissan Assistans
Vi lovar att hålla dig på vägen, dygnet runt. Om du råkar ut för en oförutsedd händelse garanterar vi att du får vägassistans 24/7, oavsett årsmodell på din Nissan.

Gratis Fordonskontroll
Vi lovar att erbjuda dig en gratis fordonskontroll när du lämnar in din bil för reparation, ekonomiservice eller underhåll enligt serviceavtal. Dessutom får du alltid ett prisförslag i förväg, så att du vet vad som behöver åtgärdas och vad det kommer att kosta.

För villkor, se Nissans hemsida:
www.nissan.se