Bästa kund, här kan du läsa vad vi gör mot Covid-19 på våra anläggningar.

Tjänstebil

Nya Ford Mustang Mach-E

Förboka din Mustang Mach-E tjänstebil idag!

Provkör nya Ford Mustang Mach-E

Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar mina personuppgifter

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Bli först med att köra Mustang Mach-E

Mustang Mach-E, helt elektrisk och helt fantastisk. Design är tagen till en ny nivå, en räckvidd som imponerar, 100% elektrisk och därtill sportig körning. Mach-e har upp till 610 km* elektrisk räckvidd, ladda upp till 119 km på bara tio minuter! Bilen har avancerad elektrisk fyrhjulsdrift med två motorer, en elmotor på fram- och bakaxeln vilket förbättrar prestandan och hjälper dig att hantera körförhållanden med mer utmaning. Finns även med bakhjulsdrift.

Mach-E är tjänstebilen för dig!

 

 

 

Ford Mustang Mach-E bak
Ford Mustang Mach-E fälgar
Ford Mustang Mach-E laddning

Mach-E Köregenskaper

 • Räckvidd på upp till 610 km*
 • 0g CO2-utsläpp
 • 0-100 km/hk på 3,7 sekunder**
 • 119 km räckvidd på 10 minuters laddning***

Utrustning Mustang Mach-E:

 • Pekskärm 15,5 tum
 • FordPass Connect
 • Vridmoment på upp till 830 Nm
 • Adaptiv farthållare
 • 360-graders kamera
 • Intelligent parkeringshjälp
 • Nästa generations Ford SYNC

 

 

Mustang Mach-E, ikonisk design med framtidens teknik

Mustang Mach-E kommer i ett elegant utformande med dess strömlinjeformade utseende och med intelligent teknik som bland annat känner av när du kliver i och ur bilen, den till och med låser sig själv. Glöm det traditionella handtaget, på Mustanch Mach-E finns elektriskt lås och dörröppning där du kan öppna med mobiltelefonen via Fordpass-appen, Keyless-nyckeln eller med en sifferkombination på B-stolpen.

 

Bilarna på bilderna kan vara extra utrustade. Med reservation för felskrivningar. *Baserat på full laddning. Uppskattad räckvidd enligt WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure) gäller RWD-modeller med ett stort batteripaket. Den faktiska räckvidden varierar och påverkas av faktorer såsom körsätt, tillvalsutrustning, underhåll, väder, vägförhållanden och batteriets ålder. Slutlgiltiga WLTP-siffror kommer att finnas tillgängliga 2021. Uppgifterna avser GT och har tagits fram med hjälpa av simuleringar. Slutgiltiga siffror blir tillgängliga under 2021. RWD, större batteri för längre räckvidd med en DC-snabbladdare. **Förmånsvärde netto per månad exklusive bränsle vid 50 % marginalskatt. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för felskrivningar.

Vill du veta mer eller beställa din Mustang Mach-E tjänstebil?