Är du vår nya Servicerådgivare i Västra Frölunda?

Om tjänsten
Som servicerådgivare hos Holmgrens Bil får du ge kunden rådgivning samt planera service och reparationer. Tjänsten är innehållsrik och varierande. Hög grad av servicekänsla är ett naturligt inslag i arbetet och det gäller även att kunna hålla många bollar i luften. Dina arbetsområden är planering och fördelning av teknikernas arbete och hantering av reservdelar. Arbetet innebär att vi proaktivt har kontakt med våra kunder för att erbjuda våra tjänster.

Om dig
Vi ser att du har en hög grad av servicekänsla och ett fordonstekniskt kunnande. Du hittar lösningar, har förmåga att skapa förtroende samt har lätt för att samarbeta. Du har ett starkt driv och är strukturerad. Du är ansiktet utåt och har viljan att överträffa kundens förväntningar.

Meriterande är kunskaper i Kobra. God datorvana samt B-körkort är ett krav.

Om oss
På Holmgrens Bil lever vi efter våra kärnvärden ”Vi bryr oss” som står för hur vi värderar och tar hand om varandra och våra kunder. Det står också för hur vi hanterar och tar ansvar för företagets lönsamhet och gällande lag och rätt. Glädje, respekt, ansvar och sparsamhet är våra värdeord.

Ansökan
Ansök senast 2 juli 2017 genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till jobba@holmgrensbil.se Märk din ansökan med ”Servicerådgivare Västra Frölunda”

För mer information om tjänsten kontakta servicechef David Saluäär på telefon 031-348 78 21
Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!