Eftermarknadschef till Holmgrens Bil

Vi söker dig som vill bygga framtidens eftermarknadskoncept för Holmgrens Bil!

Vår eftermarknad omsätter idag ca 1 miljard kronor genom serviceverksamhet på 25 anläggningar och målsättningen är att inom de kommande fyra åren både att fördubbla omsättningen och att öka lönsamheten.

Som eftermarknadschef har du det övergripande ansvaret för samtliga affärer inom verksamheten, vilken omfattar service, skadeverksamhet, däck, glas samt reservdelar och tillbehör.

Ditt uppdrag är att utveckla respektive affär så att den på bästa sätt växer och skapar den lönsamhet vi eftersträvar. Det innebär i korthet att du behöver skapa dig en full förståelse för respektive affär, identifiera utvecklingsmöjligheter samt säkerställa införandet av de processer, verktyg och aktiviteter som ska leda till att vi uppnår våra mål.

Bilbranschen upplever dessutom en spännande tid med stark utveckling och stora krav på förändringar så förmågan att kunna utveckla nya och för kunden intressanta erbjudanden är en annan viktig del av uppdraget.

Du kommer ha en nyckelroll inom Holmgrens Bil och vara medlem av företagets ledningsgrupp. Ditt eget team består av ett antal specialister inom främst servicemarknad. I uppdraget ingår också att utveckla teamet och säkerställa kompetensbehov utifrån framtida utmaningar.


Om dig
Vi tror att du har en bakgrund inom organisations- och verksamhetsutveckling, som ledare eller konsult eller med dokumenterad erfarenhet från liknande uppdrag. Du har välutvecklade ledaregenskaper, är strukturerad och duktig på att jobba genom andra, att skapa delaktighet, engagemang och glädje.

Du har med dig en verktygslåda för verksamhets- och processutveckling, är analytisk och strategisk i ditt sätt att tänka. Du är resultatorienterad, vet vad målstyrning innebär och är van att styra och följa upp med såväl aktivitetsbaserade mål som finansiella mål. Med genuint intresse för affärsutveckling och med marknaden som fokuspunkt tillför du nya tankar och energi i vårt arbete med att skapa framtida affärslösningar för eftermarknaden.


Om oss
Holmgrens Bil är ett företag som vilar på ett starkt varumärkeslöfte – Vi bryr oss. Det är den upplevelse varje kund alltid har rätt att förvänta sig. Löftet ska både omfatta sanningens ögonblick, den förväntade upplevelsen före, under och efter kontakten med Holmgrens Bil. Vi lever dagligen efter våra kärnvärden som är: Glädje – Respekt – Ansvar – Sparsamhet. Det är viktigt att alla medarbetare känner en delaktighet och ett ansvar i att vi tillsammans bygger Holmgrens Bil för framtiden.

I denna rekrytering samarbetar Holmgrens Bil med Flodin.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett ungt, men ändå erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta:

Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Ansök nu