Är du vår nya säljare i Nässjö?

Har du etablerad säljerfarenhet och ett skarpt sinne för affärer? Då är du ett komplement till vårt team av drivna och erfarna säljare. Vi söker dig som har social kompetens och en vilja att skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Du är nyfiken och villig att utmana dig själv och beredd att göra det ”lilla extra”.

Som bilförsäljare driver och skapar du dina egna affärsmöjligheter, allt från första kundkontakt till inbytesprocess, avtalsskrivning, leverans och uppföljning. Ditt främsta redskap för att lyckas är proaktivitet genom telefon och mail i kombination med att ha lätt för att skapa förtroende. Du sätter alltid kunden i fokus, samtidigt är du väl bekant med dagens teknik och öppen för framtidens.

Du bör ha några års arbetslivserfarenhet, gärna inom försäljning och goda datakunskaper. Körkort B är ett krav.

Holmgrens Bil är ett företag som vilar på ett starkt varumärkeslöfte – Vi bryr oss. Det är den upplevelse varje kund alltid har rätt att förvänta sig. Löftet ska både omfatta sanningens ögonblick, den förväntade upplevelsen före, under och efter kontakten med Holmgrens Bil. Vi lever dagligen efter våra kärnvärden som är: Glädje – Respekt – Ansvar – Sparsamhet. Det är viktigt att alla medarbetare känner en delaktighet och ett ansvar i att vi tillsammans bygger Holmgrens Bil för framtiden.

I denna rekrytering samarbetar Holmgrens Bil med Flodin.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett ungt, men ändå erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta: Magnus Lorentsson 0733 25 52 38 eller via mail magnus@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Ansök nu