Är du vår nya bilplåtslagare i Växjö?

Vi bygger en ny bilanläggning med ett av Växjös bästa lägen på Vaktvägen. Vi kommer att representera 9 varumärken i vår nya fullserviceanläggning. BMW, MINI, Hyundai, Mitsubishi, Peugeot, Nissan, Fiat, Alfa och Jeep.

Om oss
På Holmgrens Bil lever vi efter våra kärnvärden. ”Vi bryr oss” genomsyrar allt hos alla våra medarbetare. ”Vi bryr oss” står för hur vi värderar och tar hand om varandra och våra kunder, men också hur vi hanterar och tar ansvar för företagets lönsamhet och gällande lag och rätt. Glädje, respekt, ansvar och sparsamhet är våra värdeord.

Om dig
För oss på Holmgrens bil AB är det viktigt med rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Vår devis är att nöjda medarbetare skapar nöjda kunder. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. 

Vi är på jakt efter dig med fordonsteknisk utbildning, inriktning karosseri eller motsvarande utbildning/erfarenhet. Du är en person som kan arbeta självständigt men även som en del i ett arbetslag. Du är noggrann, har ett gott handlag och viljan att hela tiden bli bättre. Ett positivt sätt och en god förståelse för vad kunden förväntar sig av en Sveriges största bilhandlare krävs för rollen. B-körkort är ett krav.

Har du certifikat eller vidareutbildningar ses det självklart som en merit.

Ansökan
Ansök senast 18 juni 2017 genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till jobba@holmgrensbil.se. Märk din ansökan med ”Bilplåtslagare Växjö”. 

För mer information om tjänsten kontakta servicechef Jonatan Ojansivu på telefon
073-600 74 14. 

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Ansök nu