Bästa kund, här kan du läsa vad vi gör mot Covid-19 på våra anläggningar.

Holmgrens Bil AB – 60 år i bilbranschen

Om oss

År 1960 startade Sonny Holmgren en firma för bilförsäljning i en liten lokal i Jönköping. Det började med begagnade bilar men ganska snart blev det även nybilsförsäljning och serviceverkstad. Sedan dess har bolaget vuxit över åren och är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag. Vi finns idag i Blekinge, Småland, Skåne, Östergötland, Närke, Södermanland, Västra Götaland och representerar flera olika varumärken.

Holmgrens Bil är ett helägt dotterbolag till Holmgren Group.

Vårt varumärkeslöfte - Vi bryr oss

Det är den upplevelse varje kund alltid har rätt att förvänta sig. Löftet ska både omfatta sanningens ögonblick; den förväntade upplevelsen före, under och efter kontakten med Holmgrens Bil.   

 

Våra kärnvärden 

  • Glädje

  • Respekt

  • Ansvar

  • Sparsamhet

 

Vår vision

Ledande i Sverige inom personlig mobilitet. 

 

Vår Affärsidé

Vi erbjuder service, bilar, fritidsfordon och mobilitetstjänster. Genom engagerade medarbetare och branschledande service bygger vi långsiktiga relationer med våra kunder.

 


 

Hållbarhetsrapporter

Rapporten beskriver verksamhetens påverkan, styrning och åtaganden inom områdena mänskliga rättigheter, arbetsrätt, miljö och antikorruption.

Ladda ner rapporten för 2018 här (4,5 Mb)

Ladda ner rapporten för 2019 här (1,9 Mb)

Ladda ner rapporten för 2020 här (10,7 Mb)

 


Kontakta oss

DINA UPPGIFTER

Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar min personuppgifter.

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.