bilfinansiering
Holmgrens Finans

Bilfinansiering

Finansieringen är en viktig del av varje bilaffär, så viktig att vi på Holmgrens Bil har valt att driva ett eget finansbolag – Holmgrens Finans. 

Holmgrens Finans

Finansieringen är en viktig del av varje bilaffär, så viktig att vi på Holmgrens Bil har valt att driva ett eget finansbolag – Holmgrens Finans. Här är räntor och övriga villkor alltid konkurrenskraftiga på marknaden. Administration av finansieringen sköts av våra samarbetspartners. 

 

Enkelt, snabbt och flexibelt

När du köper bil hjälper din säljare dig snabbt och enkelt med finansieringen direkt på plats. Du väljer själv vilket upplägg som passar dig.

 

Betala inte allt kontant

Har du tänkt betala hela bilen kontant? Ibland kan det vara klokt att tänka om. Genom att lägga upp en del av köpeskillingen som en “lagom” månadskostnad kan du välja att behålla en del av dina pengar till oförutsedda möjligheter eller utgifter. När du drygar ut köpesumman med ett litet billån i Holmgrens Finans kan du köpa en något nyare bil och på så vis skjuta upp nästa bilköp. Det kan faktiskt innebära att du i slutändan både får en säkrare och bättre bil samtidigt som du sparar pengar, trots räntan som tillkommer! 30% av räntan du betalar är avdragsgill i deklarationen och den får du tillbaka som skatteåterbäring.

Leasing

Hos oss på Holmgrens kan du med fördel lägga finansieringen på bilen hos Holmgrens Finans. Med fördelarna hos ett stort leasingbolag och smidigheten hos ett litet. En av fördelarna med finansiell leasing som vi erbjuder är att du får lyfta halva momsen på din tjänstebil och på vissa transportbilar till och med hela momsen. Kontakta gärna vårt företagscenter för mer information och fler fördelar med att köpa och äga en företagsbil från Holmgrens. Detta är ytterligare en del i allt under ett tak.

För allas säkerhet upphör Holmgrens Bil med kontanthantering 

Från den 1 april 2015 kan du som kund betala med de flesta på marknaden förekommande bankkort. 

För dig som kund har du när du köper service, reservdelar eller däck även möjlighet att erhålla en snabbkredit via Holmgrens. Snabbkrediten ger dig en fast månadskostnad och du har möjlighet att dela upp din betalning upp till tolv månader.

När du köper bil av Holmgrens så finns alltid möjligheten att använda Holmgrens Finans för ett billån eller för finansiell leasing.

Smålån - dela upp betalningen

Du kan lätt dela upp betalningen på allt som rör din bil på Holmgrens till en fast månadskostnad. Det kan till exempel vara verkstads-, reservdels- eller däckfakturan. Vi hjälper dig enkelt, flexibelt och personligt med de lån du behöver.

 

Läs mer:

Distansavtalslagen

Försäkringsförmedling

Försäkringsvillkor - 3 mån gratis

Försäkringsvillkor - frivilligt skydd

Har du frågor eller funderingar? Kontakta oss.

44.201.94.72