Bästa kund, här kan du läsa vad vi gör mot Covid-19 på våra anläggningar.

Vi blir ny återförsäljare för Hyundai i Helsingborg

Hyundai är idag den femte största biltillverkaren i världen. Holmgrens Bil representerar varumärket på 12 orter och kan nu meddela att samarbetet mellan företagen utökas ytterligare. Holmgrens Bil blir ny Hyundai-återförsäljare i Helsingborg. Preliminära datumet är 1 maj 2020. 

Dela
11 aug 2021

Holmgrens Bil är en av Sveriges största bilåterförsäljare med totalt 27 anläggningar på 18 orter. Varumärket Hyundai finns redan idag på 14 av våra anläggningar i följande 12 orter; Jönköping, Nässjö, Vetlanda, Vimmerby, Borås, Göteborg, Kalmar, Karlskrona, Oskarshamn, Värnamo, Växjö och Örebro.

”Vi på Holmgrens Bil är glada och stolta över att Hyundai ger oss det stora förtroendet att representera varumärket på ytterligare en anläggning. Vi får i Hyundai ett fantastiskt tillskott till vår anläggning i Helsingborg där vi sedan tidigare säljer och servar FCA och Mitsubishi.” 

– Tommie Palm, Brand Manager på Holmgrens Bil.

Hyundai byggde sin första bil 1967, i Sverige lanserades märket 1991 och mer än 150 000 Hyundai-bilar har sålts i landet sedan dess. Hyundai är idag Koreas största biltillverkare och den femte största i världen. Under de senaste åren har utvecklingen av Hyundais miljöbilar gått i rasande takt. Deras mål är att bli världsledande inom klimatsmart teknik och bland annat genom att ta fram bilmodeller med låga CO2-utsläpp. Målsättningen har hittills resulterat i fem miljöbilar; Hyundai IONIQ hybrid, IONIQ electric, IONIQ plug-in, NEXO och KONA Electric. Även Hyundai Tucsons mildhybrid finns i sortimentet vilket gör att Hyundai nu har Sveriges bredaste utbud av elektrifierade bilar. 

”Det känns fantastiskt kul att Holmgrens Bil fortsätter sin expansion tillsammans med Hyundai. Etableringen i Helsingborg stärker Hyundai och säkerställer att befintliga kunder kommer få bästa möjliga kundservice”.

– Gustav Freij, Country Manager på Hyundai.

Kontakta oss

DINA UPPGIFTER

Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar min personuppgifter.

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Liknande artiklar Alla artiklar

Möt nya BMW iX!

Upplev den första BMW iX, en fyrhjulsdriven bil, helt elektrisk med enastående räckvidd för ren körglädje.
Nyheter

Sverigepermiär för nya Hyundai BAYON 17-18 sep!

Är du redo för att se nya perspektiv med BAYON?
Nyheter

BMW kommer till Holmgrens Bil Vetlanda!

NYHET! Nu kommer BMW till Vetlanda! Den 2-3 oktober har vi invigning av de nya lokalerna. Varmt välkommen till två dagar med happenings och fina erbjudanden. Hitta till Holmgrens Bil Vetlanda
Nyheter