Sveriges bästa smultronställen 2019

Du cruisar genom Sverige på väg mot nya äventyr. Men hur många gånger har du inte bara passerat småstäder och byar utan att stanna till? Kanske är det värt en liten omväg för att uppleva landets bästa pizza, prisbelönta caféet eller den röjiga stadsfestivalen? Vårt avlånga land bjuder på tusentals smultronställen värda att besöka. 

Vi på Holmgrens Bil vill tillsammans med dig sätta nya smultronställen på kartan. Dela med dig av dina och få en hel drös nya att upptäcka. Upplev mer av Sverige!

Gör dig redo inför semestern

Passa på innan avfärd! Vi har allt för bilen och det du behöver för en fantastisk resa med flera stopp för nya smultronställen. Välkommen in till en av våra många anläggningar i landet.

 

Vinn glass för hela sommaren!

Vinn glass för hela sommaren! Varför inte vara med och tävla om en sommarförbrukning av glass lagom till semestern? Det är busenkelt att vara med och tävla. Varje vecka under kampanjperioden utser juryn en lycklig vinnare som bidragit med det bästa smultronstället – och vinner glass för hela sommaren.

Tävla och vinn! Så här gör du:

• Ladda upp din bild från ditt smultronställe (eller googla fram)

• Skriv en motivering om varför du gillar platsen och varför den är värd att besöka

• Tagga med #resanbörjar och tagga platsen om det är möjligt

För att vara säker på att kunna dela dina bilder offentligt på Instagram, se till att du har en öppen profil. Om inte, gå in i Inställningar, Sekretess och säkerhet, Kontosekretess och klicka ur Privatkonto.

*Du får 5 värdekuponger hos GB glass, totalt värde 500 kr. Vad är en sommarförbrukning av glass? 

 

Tävlingsregler

♫ Sommarens playlists

Vi har skapat ett par härliga, peppande och mysiga spellistor för den långa bilresan eller den kortare dagsutflykten. Njut av allt från svenska klassiker till amerikansk folklore och dagens hits. Ladda ner eller streama direkt och lyssna så många gånger du vill!

Lyssna nu

Inspirera eller bli inspirerad!

Bara du vet vad som är ett bra smultronställe och vad som gör det till en plats värd att besöka. Dela med dig av dina och få nya smultronställen tillbaka. Sharing is caring!