Holmgrens Fritid fordon i lager
10 maj 2024

Onsdag den 15 maj har vi kvällsöppet på alla våra anläggningar!

Kvällarna blir längre och det firar vi med kvällsöppet! Varmt välkommer till någon av våra anläggningar onsdag den 15 maj, öppet mellan 12.00 – 21.00 i Tenhult, Västervik, Värnamo & Växjö.

Säsongen för soliga äventyr närmar sig!

Den 15 maj kommer vi ha kvällsöppet på alla våra anläggningar för att fira in våren och de ljusa kvällarna. På plats kommer vi att bjuda på korv med bröd och våra kunniga säljare kommer finnas på plats för att diskutera allt från de senaste modellerna och hjälpa dig hitta ditt nästa semesterboende.

Vare sig du är en erfaren husbilsentusiast eller nyfiken på att börja med husvagnslivet, finns det inget bättre tillfälle att ta steget. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta det perfekta fordonet för dina behov och att få dela vår passion för fritidsfordon med dig.

Kom och fira de längre kvällarna med oss – vi ser fram emot att träffa dig!

 

 

Hitta till oss!

Liknande artiklar Alla artiklar

Extraöppet utvalda helger under våren!

Varmt välkommen in till oss och upptäck vårt breda sortiment av husvagnar, husbilar och vans/plåtis till salu. Vi hjälper dig att hitta ditt nästa semesterboende! 
Event

Vi firar 3 år i Växjö 9-10 mars!

Kom och fira med oss när vi fyller 3 år på Holmgrens Fritid Växjö! Vi bjuder på flera fantastiska erbjudanden, utlottningar och aktiviteter!
Event

Vi firar 3 år i Västervik 23-24 mars!

Kom och fira med oss när vi fyller 3 år på Holmgrens Fritid Västervik! Vi bjuder på flera fantastiska erbjudanden, utlottningar och aktiviteter!
Event
100.26.179.41