Holmgrens Fritid fordon i lager

Holmgrens Fritid - vi hjälper dig hitta ditt semesterfordon

Välkommen till oss på Holmgrens Fritid!

Vi finns här för dig genom hela ditt liv med ditt fritidsfordon

 

På Holmgrens Fritid strävar vi efter att det ska vara så enkelt som möjligt att köpa och äga ett fritidsfordon. Vi hjälper dig att hitta din perfekta husvagn, husbil eller van och vill att det ska bli många fina mil och äventyr tillsammans på vägarna. 

 

Om oss

Holmgrens Fritid är ett dotterbolag till Holmgrens Bil, som är välkänt som ett av Sveriges största bilhandelsföretag. År 2018 expanderade Holmgrens Bil sin verksamhet genom att överta KABE Adria Center i Tenhult, och från och med år 2020 har Holmgrens Fritid drivit verksamheten.

Hos oss kan du köpa fritidsfordon, tillbehör eller få hjälp med allt från service, skadereperationer till gasoltester av våra specialister. De senaste åren har vi etablerat oss som en av de ledande återförsäljarna av husbilar, husvagnar och vans i Sverige och vi finns idag i Småland på 4 anläggningar - Tenhult, Värnamo, Västervik och Växjö. Vi är även auktoriserade återförsäljare av dessa populära märkena: 

 

Upptäck ett tryggt mobilt fritidsliv

Vår erfarna och kunniga personal är dedikerade till att hjälpa dig att hitta det perfekta fritidsfordonet som passar just dina behov och budget. När du köper en husbil, husvagn eller van från oss kan du vara säker på att fordonet har inspekterats och servats av våra erfarna servicetekniker innan leverans, så att ditt mobila fritidsliv blir så tryggt och bekymmerslöst som möjligt.

Välkommen in till oss - vi hjälper dig att hitta ditt nästa semesterfordon!

 

Karta över anläggningarna Holmgrens Fritid

 

3.236.46.172