Om Holmgrens Fritid

KABE har sedan starten på 60-talet haft försäljning av nya husvagnar och husbilar vid fabriken i Tenhult. 2014 flyttade verksamheten till Industrivägen i Tenhult och 2016 öppnade KABE Adria Center i Öggestorp. År 2018 tog Holmgrens Bil över KABE Adria Center i Tenhult och från år 2020 drivs verksamheten under ett eget bolag som heter Holmgrens Fritid.

Nytt och begagnat

I moderna utställningshallen i Tenhult, Värnamo, Västervik och Växjö finns ett stort utbud av nya husvagnar och husbilar från KABE, Affinity, Adria och Sun Living. Holmgrens Fritid erbjuder också ett stort antal begagnade husvagnar och husbilar.

Tryggt mobilt fritidsliv

Alla husvagnar och husbilar från Holmgrens Fritid är genomgångna och servade innan leverans. Här finns en auktoriserade KABE och Adria-verkstad där du får hjälp med alla typer av service och underhåll så att ditt mobila fritidsliv blir så tryggt och bekymmerslöst som möjligt.

Välsorterad tillbehörsbutik

I anslutning till utställningshallarna finns en stor, fullsorterad KAMA-butik, fylld med allt du behöver inom fritidstillbehör och campingutrustning. Sortimentet består av mer än 9000 artiklar som du enkelt kan handla i Kama-butiken hos Holmgrens Fritid eller beställa via nätet med Order To Store (OTS) och hämta fraktfritt i butik.

Gediget företag

Holmgrens Fritid och tidigare KABE Adria Center är ett väletablerat och välkänt företag. Man har många återkommande kunder och under årens lopp har förtroendefulla relationer skapats med kunder i flera generationer.

Svenska KABE som tillverkas i Tenhult och europeiska storsäljaren Adria kompletterar varandra och ger Holmgrens Fritid ett väldigt brett sortiment. För många förstagångsköpare är Sun Living ett populärt val vid köp av första husbil, en enkel husbil med mycket körglädje.

Välkommen in till oss och kika in bland våra fritidsfordon!

35.172.223.251