1 / 1

Holmgrens Fritid Västervik

​Välkommen till Holmgrens Fritid i Västervik! Vi är din pålitliga partner när det gäller köp och underhåll av husvagnar, husbilar och vans/plåtis. Vi erbjuder ett brett utbud av nya och begagnade fordon, tillbehör och reservdelar som passar dina behov och önskemål.

Om Holmgrens Fritid Västervik

Hej och välkommen till Holmgrens Fritid Västervik! Vi är din lokala försäljare av fritidsfordon som har allt du behöver för att hitta din nästa husvagn eller husbil. Här är några punkter som vi tror kan hjälpa dig i din sökning efter ditt nya semesterfordon::

  • Vi erbjuder ett stort utbud av både nya och begagnade fordon från kända tillverkare.
  • Våra kunniga och erfarna försäljare står alltid redo att hjälpa dig att hitta rätt bil för dina behov och önskemål.
  • Vi har en verkstad där vi kan erbjuda service och reparation av ditt fordon. Hos oss kan du få allt du behöver på ett och samma ställe.
  • Vi är stolta över att vara en pålitlig försäljare av fritidsfordon i Västervik, tillsammans har vi många års erfarenhet av att sälja och serva husvagnar, husbilar och vans/plåtis.
  • Hos oss är du som kund alltid i fokus. Vi vill se till att du är nöjd med ditt köp och att du får den bästa möjliga upplevelsen hos oss.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta ditt nästa drömfordon!

 

 

3.233.219.103