1 / 1

Holmgrens Fritid Västervik

​Välkommen till Holmgrens Fritid i Västervik! Vi är din pålitliga partner när det gäller köp och underhåll av husvagnar, husbilar och vans/plåtis. Vi erbjuder ett brett utbud av nya och begagnade fordon, campingtillbehör och reservdelar som passar dina behov och önskemål.

Om Holmgrens Fritid Västervik

Vi är din lokala försäljare av fritidsfordon i Västervik, som har allt du behöver för ditt liv med husbil eller husvagn. Här är några punkter som vi tror kan hjälpa dig i din sökning efter ditt nya semesterfordon eller service av din befintliga:

  • Vi erbjuder ett stort utbud av både nya och begagnade fordon från kända tillverkare.
  • Vi är auktoriserad återförsäljare av Kabe, Adria, Sun Living och Affinity.
  • Våra kunniga och erfarna försäljare står alltid redo att hjälpa dig att hitta rätt fordon för dina behov och önskemål.
  • Vi har en verkstad där vi kan erbjuda service och reparation av ditt fordon. Hos oss kan du få allt du behöver på ett och samma ställe.
  • Vi har ett stort utbud av tillbehör och utrustning från Kama Fritid, som gör att din campingupplevelse blir ännu mer bekväm och trevlig.
  • Hos oss är du som kund alltid i fokus. Vi vill se till att du är nöjd med ditt köp och att du får den bästa möjliga upplevelsen hos oss.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta ditt nästa drömfordon!

 

 

certifiering husbilar husvagnar.jpg
Certfiering på att vår personal har kompetens och utbildnig inom gasol och HBC-lagning

 

44.201.97.0