Adria

Här hittar du kampanjer, erbjudanden och ett stort urval av husvagnar och husbilar till salu från Adria. Vi är auktoriserad verkstad för Adria och kan hjälpa dig med allt som service, skador och fukttester.

Adria Mobil

Adria har designat och tillverkat fritidsfordon sedan 1965, alltså tillämpas över 50 års erfarenhet och kunskap på alla Adrias olika fordon.

Adria - ett av Europas ledande företag för fritidsbilar och husbilar

Företaget Adria är idag ett framgångsrikt företag och mycket tack vare sina väl utformade, prisbelönta husvagnar, husbilar, vans och mobila hem av god kvalitet. Adrias fordon tillverkas i Novo Mesto i Slovenien och fritidsfordonen säljs idag över hela Europa med över 500 återförsäljare och vi Holmgrens Fritid är en utav dem. 

Premiumkvalitet och design

Fördelarna med Adria är deras omfattande kunskap och erfarenhet inom området campingfordon. Genom att erbjuda ett komplett utbud av tjänster, ständigt komma med nya innovationer och anpassa produkterna till kundernas behov. Kvalitet, innovation och erfarenhet genomsyrar företaget och dess produkter, de erbjuder oändliga möjligheter till en aktiv och bekväm fritid.

Upptäck frihetskänslan med Adria

Tjusningen med ett fritidsfordons är möjligheten till att resa självständigt, att upptäcka och bo nära naturen men med bekvämligheter som hemma. Denna känsla av frihet, att göra egna saker och åka till platser närhelst du känner för det, är lika närvarande idag som på 1960-talet när Adria som varumärke startade. 

Adria
Adria har ett stort utbud som passar alla, upptäck deras populära fritidsforon hos oss

 

44.197.231.211