HOLMGRENS FRITID VERKSTAD

Boka service för din husbil

Vi förstår vikten av att hålla ditt mobila hem i toppskick för att maximera din upplevelse på vägarna. Med vår dedikerade husbilservice strävar vi efter att hålla din resa smidig och bekymmersfri. 

Boka husbilsservice

Vi utför husbilsservice på ditt mobila hem

Hos oss får din husbil eller plåtis alltid förstklassig hjälp i våra serviceverkstäder i Öggestorp, Värnamo, Västervik och Växjö, dessutom är alla verkstäder MECA-anslutna. Vår expertis sträcker sig över alla typer av husbilsservice, vilket innebär att du aldrig behöver fundera på var du ska vända dig när något krånglar med ditt fordon. Vår personal har lång erfarenhet och uppdaterar sina kunskaper med nya utbildningar löpande och vi kan utföra service för alla varumärken inom: husvagnar, husbilar, vans/plåtis, släpvagnar och hästtransporter. 

 Vi har avtal med samtliga försäkringsbolag för extra trygghet för dig!

MECA_Logo_HolmgrensBil.png

 

Regelbunden husbilsservice - varför är det viktigt?

Regelbunden husbilservice  är avgörande för att säkerställa att fordonet fungerar korrekt och för att förebygga eventuella problem. En service kan upptäcka och åtgärda problem innan de utvecklas till något allvarligare, vilket kan spara dig både tid och pengar på lång sikt. Dessutom bidrar det till ett högre andrahandsvärde. 

Reparationer och husbilsservice som vår verkstad utför

Hos oss är du garanterad effektiv hjälp, oavsett om du befinner dig i osäkerhet om vad som är fel eller om du vet att det är dags för ett fordonskontroll. Från små justeringar till omfattande helrenoveringar löser vi det mesta. 

Vi är dedikerade till att göra din husbilsservice smidig och bekymmersfri. Här presenterar vi några av de vanligaste tjänsterna vi utför, men tveka inte att kontakta oss om du inte ser dina specifika husbilsbehov representerat här:

boka_husbilsservice.jpg

 


Se hur det kan se ut när våra servicetekniker jobbar i verkstaden

Auktoriserad verkstad för Adria, Affinity, KABE och Sun Living

Skicka in din
serviceförfrågan

 

Tillvalstjänster (frivilligt)

Kan vi hjälpa dig med något ytterligare när du kommer in på service?

Boka fukttest
Boka gasoltest
Boka täthetskontroll
Boka reparation/skada
Boka montering
Boka övrigt/Annat
Ladda upp bild

Beskriv ärendet genom en bild

Dina uppgifter

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

44.212.96.86