Adria, Kabe, Sun Living, Affinity montering
Holmgrens Fritid Verkstad

Vi hjälper dig att montera nya delar på ditt fordonsfordon

Har du köpt nya delar till din husbil eller husvagn och behöver hjälp med monteringen? Vi utför montering för allt från husvagnar till hästtransporter. Välkommen in till oss!

Boka montering

Auktoriserad verkstad för Adria, Affinity, KABE och Sun Living

Vi utför montering på flera varumärken

Vi är en auktoriserad återförsäljare av flera ledande varumärken, men vår erfarenhet och kunskap sträcker sig långt utöver det. Vi kan utföra moteringar på flera varumärken och hjälpa dig med alla dina verkstadsbehov på våra anläggningar i Öggestorp, Värnamo, Västervik och Växjö.

Auktoriserad serviceverkstad

Vårt team av erfarna tekniker har en gedigen erfarenhet inom husvagnar och motorfordon och har genomgått omfattande utbildning för att hantera en mängd olika fordonstyper och varumärken. Vi kan utföra motering på flera populära varumärken som Kabe, Adria, Dethleffs och Hobby, för att nämna några.

Oavsett om du behöver reparationer, underhåll eller andra verkstadsrelaterade tjänster, kan du lita på att vårt team av specialister på Holmgrens Fritid alltid ger dig förstklassig hjälp. Vi strävar alltid efter att ge dig den bästa möjliga servicen och lösa alla problem du kan ha med ditt fordon.

Vi utför montering för:

  • Husvagnar
  • Husbilar
  • Vans/Plåtis
  • Släpvagnar
  • Hästtransporter
Kabe Reservdelar, montering och service

 

Boka din montering

Dina uppgifter

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

44.220.62.183