Holmgrens Fritid Verkstad

Boka solceller till ditt fritidsfordon idag

Vi hjälper dig att montera solceller till din husbil, husvagn eller van/plåtis. Ta steget idag! Bli oberoende av strömförsörjning från elnätet eller campingplatsernas elstolpar.

Boka montering av solceller

Auktoriserad verkstad för Adria, Affinity, KABE och Sun Living

Köp solcellespaket hos oss

- vi monterar och fixar allt till ditt fritidsfordon

Vi erbjuder ett omfattande utbud av solcellspaket som är utformade för att passa alla typer av husbilar och husvagnar. Med vårt solcellspaket får du en enkel och kostnadseffektiv lösning för att hålla ditt fordon laddat och redo för resan.

Fördelar med att montera solceller på din husvagn eller husbil

Att ha solceller på ditt fritidsfordon ger dig friheten att resa utan begränsningar. Du blir oberoende av strömförsörjning vilket ökar din frihet när det gäller att stanna och parkera. Vårt sortiment av solpaneler är testade för att ge dig den bästa effekten på marknaden.

Låt oss ta hand om allt

När du köper ett solcellspaket hos oss behöver du inte oroa dig för något. Vi tar hand om allt från att välja rätt utrustning till att utföra installationen på din husbil eller husvagn. Allt du behöver göra är att boka en tid för installation och sedan hämta ditt fordon när det är klart. Vi ser till att allt är monterat och klart med alla tillbehör. 

Vad kostar det att montera solceller?

Solcell vagn eller bil (160 - 180w med regulator, monterat och klart med alla tillbehör) från 8995:-

 

Vi ser fram emot att hjälpa dig att välja det bästa solcellspaketet för dina behov och göra din upplevelse så smidig och enkel som möjligt!

some.jpg
Montering av solceller på en husbil i vår verkstad

 

Boka montering av solceller

Dina uppgifter

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

44.220.249.141