Holmgrens Fritid Verkstad

Boka montering av solcellspaket till husbil eller husvagn

Vi monterar solceller till husbilar och husvagnar.  Bli oberoende av strömförsörjning från elnätet eller campingplatsernas elstolpar idag.

Boka montering

Auktoriserad verkstad för Adria, KABE och Sun Living

Köp ett paket hos oss med solceller 

- vi monterar allt till husbilar eller husvagnar

Solcellspaneler är en klok investering och allt fler har börjat inse fördelarna med ett sådant system. Du blir oberoende av strömförsörjning vilket ökar friheten när det gäller att stanna och parkera. Beroende på husbilens strömbehov kan du välja utrustning som tillgodoser detta. Det finns olika typer av solceller och paneler med olika effekt, vårt sortiment av solpaneler är testade bäst på marknaden.

Man kan aldrig räkna med att få ut 100 % av den effekt som utlovas. Mycket spelar in - hur starkt solen skiner, vilken årstid det är, var i landet du befinner dig eller i vilken lutning solcellerna är. När du köper ett paket med solceller hos oss får du med alla behövande delar. Vi utför och monterar sedan alla delar, så det är klart när du hämtar din husbil eller husvagn.

Vad kostar det?

Pris: Solcell vagn eller bil (180w med regulator, monterat och klart med alla tillbehör) 9995:-

Kontakta oss genom formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort!

some.jpg

 

Boka vinterservice

Dina uppgifter

Jag godkänner att Holmgrens Bil hanterar mina personuppgifter

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

44.192.26.60