Kabe Reservdelar, montering, service
holmgrens fritid verkstad

Varför ska jag boka fordonstest till min husvagn eller husbil?

Att boka ett fordonstest för ditt fritidsfordon är en viktig del för att se till att den är säker att använda på vägen. Du kan boka olika fordonstester hos oss, exempelvis fukttest, test av gasolanläggning och täthetskontroll.

Välj och boka fordonstest

Fukttesta din husvagn eller husbil hos oss 

Här kan du läsa mer om vad ett fukttest för husvagn eller husbil är samt boka ett test för att säkerställa att du inte fått in fukt i ditt fordon. Vi utför fordons- och fukttest på alla våra anläggningar i Öggestorp, Västervik, Värnamo och Växjö.

 

Testa din gasolutrustning hos oss

Du bör även utföra en gasolkontroll regelbundet för att få en tryggare semester i din husbil eller husvagn. Vi på Holmgrens Fritid kontrollerar slangar, rörledningar och övriga gasolkomponenter som har betydelse för säkerheten. Och att din utrustning fungerar som den ska inför kommande säsong.

 Behöver du beställa nya delar eller tillbehör?

Kama Fritid har ett stort utbud av både inredning och tillbehör för att din semeter ska bli så bra som möjligt. Dessutom har de produkter så som ventiler, gasol, kopplingar, vattenbehållare och mycket mer. Klicka på länken för att se hela KAMAs utbud och för att beställa.

Beställ dina campingtillbehör

Tillbehör_fritid.jpg

 

Boka fordonstest

Val av fordonstest

Välj fordonstester här, fler alternativ är möjliga

Boka fukttest
Boka gasoltest
Boka täthetskontroll

Dina uppgifter

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

3.234.244.181