KABE

Här hittar du kampanjer, erbjudanden och ett stort urval av KABE till salu. Vi är auktoriserad verkstad för KABE och kan hjälpa dig med allt inom service, skador och fukttester.

Kabes husvagnar & husbilar

Kabe är en svensk husvagnstillverkare som har varit verksam sedan 1957. Företaget har sitt huvudkontor i Tenhult utanför Jönköping och har under årens lopp blivit en av Sveriges ledande tillverkare av husvagnar och husbilar.

Beprövad kvalitet och säkerhet

Om du är på jakt efter ett pålitligt och högkvalitativt fritidsfordon, är Kabe ett märke som definitivt bör övervägas. På Holmgrens Fritid har vi en lång erfarenhet av att både sälja och serva Kabe-fordon, både nya och begagnade.

Vi hjälper dig att hitta den perfekta KABE modellen som uppfyller dina specifika behov. Med en Kabe får du inte bara en högkvalitativ husbil eller husvagn, du får även en modern kvalitetsbil som är designad med dig som blivande ägare i åtanke.

Fordon som passar det skandinaviska klimatet

Kabe är också kända för sin unika teknik, vilket inkluderar Kabe's unika Isopanel-konstruktion. Denna teknik innebär att husvagnarna och husbilarna har en mycket hög isoleringsförmåga, vilket gör att de håller värmen under kalla vintrar och håller svalkan under varma sommardagar. Isopanel-konstruktionen ger också husvagnarna och husbilarna en stark och stabil konstruktion som klarar av de tuffa nordiska förhållandena.

Kabe har ett starkt fokus på hållbarhet och miljövänlighet

Kabe har också en stark fokus på hållbarhet och miljövänlighet. Företaget har en egen miljöpolicy och arbetar aktivt med att minska sin påverkan på miljön genom att använda förnybara energikällor, återvinning och andra miljövänliga teknologier.

Våra säljare är experter på Kabe och kan svara på alla dina frågor. Kontakta oss för att få pris på en Kabe och se vilken modell som matchar dina behov!

 

kabe-husbil-2000x2000.jpg
Campingsemester med en Kabe - där kvalitet och lyx går hand i hand

 

3.238.117.130