KABE

Här hittar du kampanjer, erbjudanden och ett stort urval av KABE till salu. Vi är auktoriserad verkstad för KABE och kan hjälpa dig med allt inom service, skador och fukttester.

KABE

Kabe är för dig som letar efter fritidsfordon med beprövad kvalitet. Vi på Holmgrens Fritid har en lång erfarenhet av att både sälja och serva Kabe-fordon, både nya och begagnade. Kabe är en svensk tillverkare av campingfordon med ett gediget rykte som byggts upp under mer än 60 år. Om du köper en Kabe ingår en modern kvalitetsbil som designats med dig som blivande ägare i åtanke. En Kabe husbil kan skräddarsys utifrån dina önskemål. Då får du den levererad med lösningar som är riktigt smarta utifrån vad just dina behov.

En Kabe passar dig som sätter säkerheten främst, dessutom testats alla Kabe fordon i skandinaviskt klimat för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Kabes säkerhetssystem hör till de bästa i världen och de har ofta varit tidigt ute med nya tekniska lösningar som idag är standard i branschen.

Våra säljare är experter på Kabe och kan svara på alla dina frågor. Kontakta oss för att få pris på en Kabe och se vilken modell som matchar dina behov.

kabe-husbil-2000x2000.jpg

 

35.172.223.251