HOLMGRENS FRITID VERKSTAD

Boka service för din husvagn

Vi förstår att din husvagn är mer än bara ett fordon - det är ditt hem på vägarna. Med vår dedikerade husvagnsservice strävar vi efter att hålla din resa smidig och bekymmersfri. 

Boka husvagnsservice

Vi utför husvagnsservice 

Hos oss får din husvagn alltid förstklassig hjälp i våra serviceverkstäder i Öggestorp, Värnamo, Västervik och Växjö. Dessutom är alla våra verkstäder anslutna till MECA. Vi erbjuder assistans för alla typer av husvagnsservice, skadereparationer och underhåll. Vårt team har omfattande erfarenhet och håller sina kunskaper uppdaterade genom kontinuerliga utbildningar. Vi utför service för alla varumärken inom: husvagnar, husbilar, vans/plåtis, släpvagnar och hästtransporter. 

Vi har avtal med samtliga försäkringsbolag!

MECA_Logo_HolmgrensBil.png

 

Varför är regelbunden husvagnsservice viktigt?

Regelbunden husvagnsservice är avgörande för att säkerställa att fordonet fungerar korrekt och för att förebygga eventuella problem. En service kan upptäcka och åtgärda problem innan de utvecklas till något allvarligare, vilket kan spara dig både tid och pengar på lång sikt. Dessutom bidrar det till ett högre andrahandsvärde. 

Reparationer och husvagnsservice som vår verkstad utför

Vi är dedikerade till att göra din fordonsupplevelse smidig och bekymmersfri. Här presenterar vi några av de vanligaste tjänsterna vi utför, men tveka inte att kontakta oss om du inte ser dina specifika huvagnsbehov representerat här:

husvagnsservice.jpg

 


Se hur det kan se ut när våra servicetekniker jobbar i verkstaden

Auktoriserad verkstad för Adria, Affinity, KABE och Sun Living

Skicka in din
serviceförfrågan

 

Tillvalstjänster (frivilligt)

Kan vi hjälpa dig med något ytterligare när du kommer in på service?

Boka fukttest
Boka gasoltest
Boka täthetskontroll
Boka reparation/skada
Boka montering
Boka övrigt/Annat
Ladda upp bild

Beskriv ärendet genom en bild

Dina uppgifter

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

34.228.52.21