Sun Living

Här hittar du kampanjer, erbjudanden och ett stort urval av husbilar till salu. Vi är auktoriserad verkstad för Sun Living och kan hjälpa dig med allt inom service, skador och fukttester.

Sun Living

Sunliving beskrivs som: bekväm, bekymmerslös, beprövad och värde för pengarna.

Upptäck pålitliga fritidsfordon från Sun Living

Sun Living är ett instegsmärke som tillhör det slovenska företaget Adria Mobil. Dessa husbilar tillverkas i samma toppmoderna fabrik som Adrias husbilar, vilket garanterar högsta kvalitet och pålitlighet. Sun Living fritidsfordon har designats med beprövade layouter och funktioner som erbjuder stort utrymme och högsta användbarhet och komfort.

Sun Living finns i olika modeller

Sun Living erbjuder olika modeller av fritidsfordon som ger nya utrymmen, lösningar och komfortnivåer, vilket ger dig som kund en mängd olika valmöjligheter. För att garantera en bekymmersfri semester är dessa fritidsfordon lätta att äga och underhålla.

Hög kvalité i Sun Living

När det gäller beprövad kvalitet är Sun Living ett utmärkt val. Deras fordon är robusta och pålitliga, tillverkade i en av Europas mest avancerade och moderna fritidsfordonsfabriker. Du kan känna dig trygg med din investering eftersom Sun Living levererar fordon med 2 års allmän garanti och 5 års garanti för vattenintrång. Detta ger dig som kund en fullständig sinnesro vid köp av en Sun Living.

Du får också bra värde för pengarna, med allt du behöver och inget du inte behöver, vilket gör att du kan njuta av din semester utan att behöva oroa dig för eventuella problem med ditt fordon.

sun-living-3.jpg
Ultimat komfort och pålitlighet med en husbil/van från Sun Living

 

3.239.9.151