1 / 1

Holmgrens Fritid Växjö

​Välkommen till Holmgrens Fritid i Växjö! Vi är din pålitliga partner när det gäller köp och underhåll av husvagnar, husbilar och vans/plåtis. Vi erbjuder ett brett utbud av nya och begagnade fordon, campingtillbehör och reservdelar som passar dina behov och önskemål.

Om Holmgrens Fritid Växjö

Vi på Holmgrens Fritid i Växjö strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen.  Vår personal står alltid redo för att hjälpa dig med allt från rådgivning, service till reparationer och underhåll. Vi är auktoriserade återförsäljare av Kabe, Adria, Sun Living och Affintiy, men vi erbjuder även fordon från flera andra populära varumärken på marknaden.

Vi är stolta över att använda originaldelar för att säkerställa högsta kvalitet på våra tjänster. Vår personal är engagerad i att ge personlig och professionell service för att göra det enkelt för dig att ta hand om ditt fordon. Vi erbjuder också ett stort utbud av tillbehör och utrustning från Kama Fritid, som gör att din campingupplevelse blir ännu mer bekväm och trevlig.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning eller servicebesök. Vi är här för att hjälpa dig på bästa sätt och göra din campingupplevelse så enkel och bekväm som möjligt.

Välkommen till Holmgrens Fritid i Växjö - vi ser fram emot att träffa dig!

 

 

certifieringar växjö.jpg
Certfiering på att vår personal har kompetens och utbildnig inom gasol

 

3.238.117.130