Alpina - premiumvagn för året runt bruk

Söker du efter en premiumvagn som klarar av alla årstider? Då är exklusiva Alpina från Adria ett val för dig. Toppmodern husvagn med innovativ design.

Designad för högsta prestanda

När du kliver in i en vagn från Alpina möts du av en hemtrevlig känsla med modern design. Denna högpresterande husvagn passar för alla årstider och har en slitstark "Comprex" karosskonstruktion, prestanda chassi och isolering samt Alde uppvärmning. Känn dig inspirerad och hemma i det eleganta och moderna boendet.

sovrum alpina är rymligt och mysigt.jpg
Mysigt sovrum med flera sovplatser.

 

Egenskaper i Alpina husvagn:

  • Prestandachassi

AL-KO och Knott-chassi för säker och stabil dragning. Med AKS-stabilisatorkoppling och ATC-släpkontrollsystem som tillval. AL-KO på enkelaxel och Knott på dubbelaxelvagnar.

  • Panoramafönster

I Alpina finns det stora panoramafönster som ger ljus och en känsla av rymd. Inkluderar integrerade skugg- och ventilationsfunktioner.

  • Utomhusbelysning med LED-list

Unik LED-listbelysning för att lysa upp kvällarna utomhus.

  • Aerodynamisk vindavvisare 

Innovativa vindavvisare, ser snygga ut och för mer effektiv dragning.

  • Moderna boytor

Allt är utformat för den ultimata semesterupplevelsen.

 

Stämningsfull belysning
Mäktiga panoramafönster
Elegant badrum i Alpina

Liknande artiklar Alla artiklar

Nya serien KABE Novum

Kabes stora nyhet modellår 2023 är serien Kabe Novum. Husbilen erbjuder hög kvalitét rakt igenom och här finns alla bekvämligheter i standardutförandet som ofta är tillval hos andra.
Modeller
Nyhet

Camp-let, den smidiga tältvagnen

Drömmer du om att åka ut på äventyr och upptäcka olika fantastiska plater? En Camp-let är det perfekta valet om du inte vill investera i en husvagn eller husbil men ändå vill bege dig ut på semeste...
Modeller
Nyhet
44.220.62.183