24 nov 2022

Holmgrens Fritid i Värnamo flyttar

Vår anläggning i Värnamo ska få ny adress. I början på nästa år flyttar vår verksamhet in till samma lokaler som Holmgrens Bil i Värnamo, på Bredastensvägen 4.

För dryga två år sedan flyttade Holmgrens Fritid i Värnamo in i en fastighet med ett gigantiskt skyltfönster utmed E4. Snart går flyttlasset igen men verksamheten flyttar endast några husnummer bort. 

Inom kort ska vi dela tak ihop med vårt systerbolag Holmgrens Bil och deras anläggning i Värnamo. Anledningen till flytten är kostnadsbiten och logistiken, men samtidigt är det ett fantastiskt tillfälle för oss då vi genom flytten får möjlighet att samköra med Holmgrens Bil och få ett större kundflöde, säger Mats Johansson som operativt driver Holmgrens Fritid. 

I med flytten får Holmgrens Fritid en lokal på ett plan i stället för två och kommer närmre Bredastens centrum. Detta är möjligt eftersom Holmgrens Bil har frigjort ytor de inte längre använder.  

Att kunna samordna gör vår ekonomiska kalkyl så mycket bättre.

Mats Johansson

Vi kommer fortfarande att ha en egen ingång och fortsätta att synas ut mot E4. Även om vi är två olika företag i lokalen kommer kunderna kunna förflytta sig mellan bil och fritid och slippa gå utomhus, säger Mats Johansson.

Ambitionen är att flytten ska ske vid årsskiftet.

 

Värnamo anläggning
På bild syns vår nya platschef för Holmgrens Fritid Värnamo, Martin Ekholm tillsammans med Mats Johannson, VD.

Liknande artiklar Alla artiklar

Nya KABE tidningen för dig som älskar camping är här!

Februari utgåvan av KABEs tidning om husbil och husvagnsliv är nu ute. Läs om alla nyheter från KABE 2022.  
Nyhet

Så nysatsar Holmgrens på husvagnar och husbilar

Holmgrens Fritid har fyra anläggningar i Småland och är en av Svergies största åteförsäljare av husvagnar och husbilar. 
Nyhet
100.28.2.72