1 / 1

Holmgrens Fritid Tenhult

​Välkommen till Holmgrens Fritid i Tenhult! Vi är din pålitliga partner när det gäller köp och underhåll av husvagnar, husbilar, camp-let och vans/plåtis. Vi erbjuder ett brett utbud av nya och begagnade fordon, campingtillbehör och reservdelar som passar dina behov och önskemål.

Om Holmgrens Fritid Tenhult

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Hos oss hittar du en varm och välkomnande miljö där vår personal alltid står redo att hjälpa dig med allt från rådgivning och service till reparationer och underhåll. Vi är specialiserade på Kabe, Adria, Sun Living och Affintiy men vi erbjuder även fordon från flera andra populära varumärken på marknaden.

Vi använder alltid originaldelar för att säkerställa högsta kvalitet på våra tjänster. Vi är engagerade i att ge personlig och professionell service för att göra det enkelt för dig att ta hand om ditt fordon. Hos oss kan du också hitta ett stort utbud av tillbehör och utrustning från ex. Kama Fritid, som gör att din campingupplevelse blir ännu mer bekväm och trevlig.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning eller servicebesök. Vi är här för att hjälpa dig på bästa sätt och göra din campingupplevelse så enkel och bekväm som möjligt.

Välkommen till Holmgrens Fritid i Tenhult - vi ser fram emot att träffa dig!

 

 

Tenhult certidiering.jpg
Certfiering på att vår personal har kompetens och utbildnig inom gasol och KABE

 

44.200.140.218