Investera i en liten husvagn i sommar
23 mar 2023

Utforska friheten med en liten husvagn

Lättmanövrad, smidig att parkera och snällare för plånboken. Att investera i en liten husvagn är det perfekta alternativet för äventyrare på en budget. 

Fördelar med en liten husvagn

Små husvagnar är vanligtvis mindre än traditionella husvagnar och är utformade för att vara lätta att dra och enkla att hantera. De är vanligtvis tillverkade av lätta material som aluminium och glasfiber för att minska vikten. På grund av sin lätta vikt kan de dras av de flesta fordon, inklusive små bilar.

Dessa typer av husvagnar är ofta utrustade med grundläggande faciliteter, inklusive en säng och ett litet kök. Vissa modeller kan ha en toalett och en dusch, men det är ovanligt på grund av storleken på husvagnen. Även om de inte har lika mycket utrymme som större husvagnar, är de fortfarande mycket bekväma och erbjuder allt som behövs för en lyckad campingupplevelse.

Flexibla och lätta att manövra

Fler fördelar med att äga en liten husvagn inkluderar deras bärbarhet och flexibilitet. De är lätta att manövrera och tar upp minimalt med utrymme på campingplatsen. De kan också parkeras i de flesta garage och carports när de inte används.

Vad kostar en liten begagnad husvagn?

En annan fördel med små husvagnar är deras ekonomi då de är oftast billigare att köpa än större husvagnar. Deras mindre storlek innebär också att de behöver mindre utrustning och färre förnödenheter för att hålla dem rena och i gott skick.

I vårt lager ligger små begagnade husvagnar runt: 99 000 - 269 000 kr

 

Så om du letar efter en bekväm och flexibel lösning för dina resor, då är en liten husvagn det perfekta valet. Kontakta oss idag!

Kontakta oss / Öppettider

Liknande artiklar Alla artiklar

Vilket cykelställ passar min husbil eller husvagn?

Vill du ta med dig familjens cyklar när du ska iväg på campingsemester? Inga problem – ett cykelställ till din husbil eller husvagn gör det möjligt. 
Guider

De ultimata apparna för din husbilssemester

Att resa med husbil är ett fantastiskt sätt att utforska och uppleva friheten på vägarna. För att göra din husbilsresa ännu mer bekväm och smidig tipsar vi om några användbara appar att ladda ner. 
Guider

Förbered din husbil inför sommarsäsongen

Sommaren närmar sig. Äntligen är det dags att förbereda husbilen eller husvagnen för den kommande säsongen. Vi har skapat en checklista för dig med de viktigaste stegen att tänka på.
Guider
3.239.59.31