8 feb 2022

Vilka förtält passar min husvagn?

Skapa ett mysigt vardagsrum eller en rymlig matplats och sätt extra guldkant på din campingupplevelse. Men hur vet man vilket tält som passar husvagnen? Vi hjälper dig att hitta rätt.

Förtält husvagn eller husbil - vilka mått?

 A-måttstält

Om du ute efter ett klassiskt förtält som är skräddarsytt efter just din husvagns eller husbils mått är ett A-måttstält något för dig. Du kan enkelt räkna ut A-måttet på ditt fordon genom att mäta från marken (A), genom hela skenan där förtältet fästs, och sedan till marken igen på andra sidan (B).

Du kan alltid hitta måttet på din husvagn eller husbil hos återförsäljaren, men det kan även vara bra att mäta själv – för säkerhets skull.

Ibland kan det vara svårt att hitta ett tält som passar perfekt enligt ditt fordons mått, då rekommenderar vi att ta den närmaste, större storleken.

Skiss_A-mått.png

 

 

 

Se vilka förtält som passar

 Hitta ditt förtält


Uppblåsbart tält / Lufttält

Uppblåsbara förtält, eller lufttält som de också kallas, är perfekt för dig som reser mycket och ofta och behöver ett tält som snabbt kan sättas upp och tas ner. Istället för att bygga upp tältet med stativ hålls de uppblåsbara tälten upp med hjälp av luftkanaler. Dessa tält blir alltmer populära och passar de flesta husbilar och husvagnar.
 
Hitta ditt lufttält

 
Delförtält

Delförtältet passar bra när du är ute efter ett tält som endast täcker en del av din husvagn, exempelvis om du vill skapa en entré eller ett extra vardagsrum. Delförtälten är oftast anpassningsbara och du kan välja storlek, design och material utefter dina behov.

Hitta ditt delförtält

 

Året runt-tält / Villa-förtält

Ta ditt campande till en ny nivå och lyxa till det med ett villa-förtält. Det passar dig som är på samma plats år efter år och inte vill behöva montera upp och ner förtältet inför varje säsong. Tältet är gjort för att stå utomhus under en längre period och ska även klara av ostadigare väderförhållanden. Det är helt fristående och kan stå kvar när du kör iväg med husvagnen. Därför behöver du inte anpassa tältets mått efter din husbils mått.

Hitta ditt Villa-förtält

 

Tillbehör_fritid.jpg

 

Tillbehör till förtält

För att göra din campingsemester så bra som möjligt finns det en mängd olika tillbehör som tar din komfort till nya höjder. Tillbehören ger dig ett fritidsliv med fokus på design, funktionalitet och smarta detaljer.

Skapa en mer ombonad och hemtrevlig känsla i din husbil eller i förtält husvagn med en förtältsmatta, ett förtältsgolv, gardiner eller markiser. Oavsett vad du letar efter hittar du en massa förtältsinredning i Isabellas förtältsbutik.

Förtältstillbehör

Kontakta oss / Öppettider

Liknande artiklar Alla artiklar

Den ultimata guiden för att välja din drömhusvagn

Om du drömmer om friheten att resa när du vill och samtidigt ha komforten av ditt eget hem, då är en husvagn det perfekta valet för dig. Här är vår ultimata guide för att hjälpa dig välja din drömh...
Guider

Så vintersäkrar du din husbil eller husvagn

Att vintersäkra din husbil eller husvagn är avgörande för att skydda den från kyla, fukt och andra vinterrelaterade påfrestningar. Här är en steg-för-steg-guide som hjälper dig att förbereda ditt m...
Guider

Vilket cykelställ passar min husbil eller husvagn?

Vill du ta med dig familjens cyklar när du ska iväg på campingsemester? Inga problem – ett cykelställ till din husbil eller husvagn gör det möjligt. 
Guider
44.197.231.211